-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 12

Novakas Džokovičius pasiekė naują ribą – 50 pergalių

Novakas Džokovičius „Rogers Cup“ turnyre 7:5, 6:2 nugalėjo Mariną Čiličių ir užsitikrino vietą ketvirtfinalyje. Tai buvo jau 50-a pirmos pasaulio raketės pergalė šį sezoną. 24 metų serbas ir toliau lieka vos su vienu pralaimėjimu pasaulio teniso kortuose 2011 metais.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

N.Džokovičius pirmo seto pačioje pabaigoje laimėjo M.Čiličiaus padavimus ir setą 7:5. Antrame – serbų pasidžiavimas du kartus laimėjo kroato padavimus, antrą setą 6:2 ir mačą. N.Džokovičius prieš 29-ą pasaulio raketę M.Čiličių iškovojo šeštą pergalę iš tiek pat galimų.

„Tai nebuvo labai gražus mačas. Tačiau svarbiais momentais aš stengiausi ilgiau išlaikyti kamuolį aikštėje ir taip priversti oponentą suklysti“, – po pergalės taktiniais sumanymais dalijosi Nole.

Ketvirtfinalyje N.Džokovičiaus lauks dar rimtesnis iššūkis, akistata su septinta pasaulio rakete Gaeliu Monfilsu. Prancūzas po dvi su puse valandos trukusios kovos 3:6, 7:6(0), 7:6(5) palaužė kitą Serbijos atstovą Viktorą Troickį.

G.Monfilso pergalę lėmė įspūdinga ištvermė ir greitis.

„Aš esu stiprus, nes žinau, kad galiu bėgti amžinai. Daug valandų galiu uždengti savo aikštės pusę. Gal todėl buvau šiek tiek stipresnis už varžovą“, - kalbėjo G.Monfilsas.

Prancūzijos tenisininkas šiuo metu užima aukščiausią ATP reitingo poziciją kaerjeroje, tačiau iki šiol pralaimėjo visas šešias dvikovas N.Džokovičiui.

Devinta pasaulio raketė Tomšas Berdychas atlaikė Ivo Karlovičiaus testą. Čekas prieš kroatą šventė pergalę 6:3, 7:6(2) ir taip pat pateko į ketvirtfinalį.

25 metų T.Berdychas kitame etape susitiks su Janko Tipsarevičiumis. Serbijos tenisininkas užtikrintai 6:1, 6:4 nugalėjo Ivaną Dodigą, kuris prieš tai sukūrė sensaciją ir įveikė Rafaelį Nadalį.

VIDEO:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius