Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 04

Paaiškėjo pirmasis Ričardo Berankio varžovas „Rogers Cup“ kvalifikacijoje

Stipriausias Lietuvos tenisininkas jau šeštadienį 21 valandą pradeda savo žygį dėl galimybės žaisti trečiose ATP „Masters“ serijos turnyrų pagrindinėse varžybose šiame sezone.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Ulysse El nuotr.

Ričardo varžovu pirmame kvalifikacijos etape tapo Baltarusijos tenisininkas Ilja Ivaška (ATP-126). Tai pirmasis oponento apsilankymas Kanadoje.

23-ejų sportininkas didžiąją savo karjeros dalį praleido ATP „Challenger“ ture, tačiau šį sezoną yra vis dažniau sutinkamas ir ATP pagrindiniame ture. Geriausias jo rezultatas buvo pasiektas Marselyje, kuomet kelyje link turnyro pusfinalio I.Ivaška nugalėjo patį Staną Wawrinką.

1,91 m ūgio tenisininkas turėjo ir neblogą grunto sezoną. Nepaisant žemesnio reitingo, jis įveikė kvalifikacinius etapus Monte Karle, Barselonoje bei Paryžiuje. Tiesa, pagrindinėse varžybose jam pasiekti pergalių nepavyko.

Ričardui tai bus vos antrasis apsilankymas „Rogers Cup“ turnyre. 2013-aisiais jis pralaimėjo pirmąjį kvalifikacijos etapą Monrealyje. Šiame sezone lietuvis kol kas yra iškovojęs 23 pergales ir patyręs 16 pralaimėjimų (įskaitant „Challenger“ bei Davis Cup varžybas), tačiau paskutiniuoju metu yra pralaimėjęs 4 dvikovas iš eilės.

Lažybininkai minimalią persvarą šiame mače atiduoda Iljai Ivaškai.

Įdomu tai, jog šios dvikovos nugalėtojas kitame etape greičiausiai kautųsi su buvusia 12-ąją pasaulio rakete Feliciano Lopezu (ATP-69). 37-erių metų ispanas atranką pradės akistata su dešimčia metų jaunesniu italu Stefanu Travaglia (ATP 140).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius