-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 17

Paryžiuje nežaisianti Marija Šarapova pasiduoti neketina: „Niekas manęs nesustabdys“

Po 15 mėnesių diskvalifikacijos į profesionalų sportą sugrįžusi Marija Šarapova antradienį sužinojo itin nemalonią naujieną. „French Open“ turnyro organizatoriai nusprendė nesuteikti rusei vardinio kvietimo į pirmenybes, o tenisininkė į tai atsakė labai trumpai ir aiškiai.
Marija Šarapova prieš Christiną McHale
Marija Šarapova prieš Christiną McHale / „Scanpix“ nuotr.

M.Šarapova trečiadienį pasidalino žinute „Twitter“ tinkle, kuria apie „French Open“ turnyrą neužsiminė, tačiau viską suprasti galima buvo ir taip:

„Jeigu tai yra iššūkiai, kurie manęs laukia pakeliui, tai aš esu pasiruošusi juos įveikti. Jokie žodžiai, mačai ar poelgiai nesutrukdys man pasiekti savo svajonių.

O jų aš turiu labai daug.“

Penkis kartus „Didžiojo kirčio“ turnyrų čempionė M.Šarapova į kortus sugrįžo „Stuttgart Open“ turnyre, o vardinius kvietimus gavo į Madrido bei Romos pirmenybes.

Rusijos tenisininkė jau užsitikrino vietą Vimbldono atrankos turnyre, o šią savaitę Romoje iš mačo pasitraukė dėl traumos.

Kol kas nėra žinoma, ar Vimbldono pirmenybių vadovai nuspręs eiti panašiu keliu ar vis tik suteikti vardinį kvietimą tenisininkei, kuri būdama paaugle 2004-aisiais triumfavo šiame čempionate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius