-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 25

Penkis geimus sužaidęs Dominicas Thiemas pirmą kartą pateko į pusfinalį Vienoje

ATP 500 taškų vertės „Erste Bank Open“ turnyro pagrindiniam pretendentui į čempiono trofėjų Domininui Thiemui (ATP-5) buvo pranašaujama pergalė ketvirtfinalyje, tačiau ne tokia paprasta ir netikėta.
Dominicas Thiemas
Dominicas Thiemas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Austras susitikimą pradėjo penkiais laimėtais geimais prieš Pablo Carreno-Bustą (ATP-34), tačiau tuomet ispanas nutraukė mačą dėl sveikatos problemų.

D.Thiemas ne tik pirmą kartą iš dešimties bandymų pateko į pusfinalį Vienoje, bet ir tapo pirmuoju savo šalies tenisininku nuo 2010 metų, prasibrovusiu tarp keturių stipriausių turnyro žaidėjų.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Pablo Carreno-Busta
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Pablo Carreno-Busta

Būtent 2010 metais „Erste Bank Open“ turnyro finale susitiko du austrai – Jurgenas Melzeris nugalėjo Andreasą Haiderį-Maurerį.

Penktosios pasaulio raketės oponentu pusfinalyje kiek anksčiau tapo dėl vietos baigiamajame ATP turnyre Londone kovojantis Matteo Berrettinis (ATP-11).

Italas po atkaklios kovos 7:5, 7:6(4) palaužė Andrejų Rublevą (ATP-22). Ties šiuo pralaimėjimu nutrūko septynių nepralaimėtų ruso mačų serija.

19 iš pastarųjų 26 mačų ATP ture laimėjęs M.Berrettinis lenktynėse dėl galimybės varžytis Londone šiuo metu rikiuojasi aštuntoje vietoje. Dabar jį nuo devintoje vietoje esančio Roberto Bautistos-Aguto skiria 130 taškų.

Italui gera žinia ta, kad R.Bautista-Agutas Bazelyje neperžengė ketvirtfinalio barjero.

Beje, D.Thiemas ir M.Berrettinis prieš dvi savaites susitiko Šanchajaus „Masters“ turnyre. Tuomet pergalę po dviejų setų kovos iškovojo žemiau reitinguotas italas.

VIDEO: Penktosios ATP turnyro Vienoje dienos apžvalga: D.Thiemas, G.Monfilsas ir M.Berrettini

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius