-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 19

Penkiskart čempionė Venus Willliams praleis Vimbldono turnyrą

Trečiadienį paaiškėjo, kad penkis kartus vienetų varžybų Vimblodono turnyro nugalėtoja Venus Williams nepasirodys šių metų čempionate. Tenisininkė patyrė nugaros traumą ir negalės varžytis pirmadienį prasidedančiame Vimbldono turnyre.
Venus Williams
Venus Williams / „Scanpix“ nuotr.

33-ejų metų sportininkę traumos kamavo didžiają sezono dalį. Ji nežaidė nuo to laiko, kai turėjo pasitraukti iš atvirojo Prancūzijos čempionato dvejetų varžybų. 

Socialiniame tinkle Venus Williams patvirtino, kad nepasirodys ir prestižiškiausiame teniso turnyre: „Aš nežaisiu Vimbldone. Esu be galo nusivylusi, nes aš visada mylėjau šį turnyrą. Tačiau man reikia laiko atsigauti. Laukiu, kad kuo greičiau galėčiau sugrįžti į kortus. Tikiuosi, kad jau galėsiu startuoti liepos 8-ąją turnyre Vašingtone.“

Nuo tada, kai pradėjo savo karjerą 1997 metais amerikietė nepraleido nei vieno Vimbldono čempionato. 2000, 2001, 2005, 2007 ir 2008 metais ji tapo čempione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius