-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 05

Pirmasis kandidatas į metų smūgį? S.Tsitsipas pademonstravo greitį ir sumanumą

Nors skaičiuojame tik penktą naujų kalendorinių metų dieną, o oficialus teniso sezonas – vos trečiąją, jaunasis Stefanos Tsitsipas (ATP-6) jau spėjo užfiksuoti beprotišką smūgį, kuris neabejotinai turėtų papuošti gražiausių 2020 metų taškų rinkinį.
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

ATP taurės F grupės mače Brisbene, kuriame susigrūmė Vokietijos ir Graikijos rinktinės, prireikė lemiamo trečio dvejetų susitikimo.

Dėl milžiniškos svarbos taško susikibo „Roland Garros“ dvejetų čempionai Kevinas Krawietzas ir Andreas Mies, kuriems iššūkį metė ryškūs poros autsaideriai – Stefanos Tsitsipas bei Michailas Pervolarakis.

Tačiau kaip jau tampa įprasta, komandinėse varžybose žemiau reitinguoti tenisininkai pasitempia ir žaidžia aukščiau savo lygio.

Taip nutiko ir šiame mače, o liepsną kovoti ir nepasiduoti Graikijos rinktinėje dar pačiame pirmame geime įžiebė Stefanos Tsitsipas.

Vokietis A.Mies kontroliavo žaidimą prie tinklo ir atskriejusį kamuoliuką aukščiausiame taške pasiuntė į šoną. Atrodė, kad taškas baigtas, tačiau žaidimo įrankis skriejo pakankamai lėtai, o 21-erių graikas spėjo ne tik pasiekti jį, bet ir pasiųsti tokia trajektorija pažeme, kad varžovas privalėjo kamuoliuko išvengti.

Nepaisant jaunųjų graikų dueto pastangų, dramatišką pergalę iškovojo vokiečiai – 3:6, 6:3, 17:15, o tuo pačiu Graikija pasirodymą ATP taurėje jau baigė.

Išvydę reto grožio tašką internautai iš karto suskubo prisiminti Rogerio Federerio magiją prieš Nicką Kyrgiosą 2018 metų „US Open“ turnyre.

F grupė
Vieta Šalis Perg./pral. Setai Geimai
1 Australija 2/0 12:3 83:62
2 Kanada 1/1 8:6 69:62
3 Vokietija 1/1 5:9 58:68
4 Graikija 0/2 3:10 47:65
VIDEO: Trečiosios ATP taurės dienos apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius