-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 28

Pirmasis triumfas: P.C.Busta tapo „Winston-Salem Open“ turnyro čempionu

Ispanas Pablo Carreno Busta pirmą kartą karjeroje tapo ATP serijos turnyro čempionu. 25-erių metų 49-oji pasaulio raketė naktį iš šeštadienio į sekmadienį „Winston-Salem Open“ turnyro finale 6:7 (6:8), 7:6 (7:1), 6:4 palaužė tautietį Roberto Bautistą Agutą, kuris ATP reitinge užima 17-ą vietą.
Pablo Carreno Busta
Pablo Carreno Busta / „Scanpix“ nuotr.

Kaip ir pirmuose dviejuose setuose, lemiamoje dalyje vyko atkakli kova, tačiau rezultatui esant 2:2 P.C.Bustai pavyko laimėti du geimus iš eilės ir išsaugoti persvarą.

Ispanijos tenisininkui tai buvo pirmasis titulas karjeroje. Šiemet jis žaidė dviejų turnyrų finaluose, tačiau grunto danga Estorile ir San Paule jam sėkmės neatnešė.

P.C.Busta yra šeštasis tenisininkas, šiemet iškovojęs savo pirmąjį ATP serijos turnyrą.

„Tai nerealu. Dėl šios akimirkos dirbau labai sunkiai. Nugalėti Roberto nėra lengva, nes jis yra kovotojas. Nebuvo lengva dar ir dėl to, kad jis ispanas,“ – pripažino 49-oji pasaulio raketė.

„Winston-Salem Open“ turnyre triumfavusiam P.C.Bustai atiteko beveik 86 tūkst. JAV dolerių ir 250 ATP reitingo taškų, kurie 25-erių metų ispanui padės pasiekti rekordinę 39-ą vietą pasaulio klasifikacijoje.

Tuo tarpu R.B.Agutas, kuris vylėsi iškovoti trečią titulą šiemet ir penktą apskritai, gavo 150 reitingo taškų ir 48,750 JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius