-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 28

Pirmoji pasaulio raketė alinančiame maratone nusileido Petrai Kvitovai

Geriausia pasaulio tenisininkė Angelique Kerber baigė savo pasirodymą jau antrame „Wuhan Open“ čempionato etape. Vokietė po 3 valandų ir 22 minučių kovos neatsilaikė prieš 16 pasaulio raketę Petrą Kvitovą rezultatu 7:6 (12:10), 5:7, 4:6.
Petra Kvitova
Petra Kvitova / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmoji pasaulio raketė laimėjo pusantros valandos trukusį pirmąjį setą po pratęsimo, tačiau vėliau nesugebėjo pasipriešinti puikiai žaidusiai Čekijos tenisininkei.

„Manau, kad tokiame mače nėra pralaimėtojo, – po mačo teigė vokietė. – Dariau viską ką galėjau ir koviausi iki pat pabaigos.“

P.Kvitova šiame mače laimėjo 64 proc. savo pirmųjų padavimų ir palaužė 7 vokietės padavimų serijas. Tenisininkės tarpusavyje šiais metais jau buvo susitikusios du kartus, o abi pergales iškovojo A.Kerber.

„Wuhan Open“ ketvirtfinalyje P.Kvitova jėgas išbandys su geriausia Didžiosios Britanijos tenisininke Johanna Konta. Britė trečiadienį nugalėjo Carlą Suarez-Navarro 7:5, 7:6 (8:6).

Kinijos turnyro ketvirtfinalyje taip išvysime ir Simoną Halep, kuri nugalėjo Jeroslavą Švedovą. Amerikietė Madison Keys rezultatu 6:1, 4:6, 6:4 įveikė rusę Darią Kasatkiną.

Savo pasirodymą „Wuhan Open“ varžybose baigė Venus Williams ir Caroline Wozniacki. Amerikietė nusileido rusei Svetlanai Kuznecovai 2:6, 2:6, o danė pralaimėjo lenkei Agnieszkai Radwanskai 4:6, 2:6.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius