Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 23

Pirmosios staigmenos Majamyje – iškrito D.Thiemas ir K.Nishikoris

Praėjusį sekmadienį Rogerį Federerį finale nukovęs ir „BNP Paribas Open“ titulą iškovojęs Dominicas Thiemas (ATP-4) nesugebėjo pratęsti šešių pergalių serijos ir pralaimėjo jau pirmą susitikimą Majamyje.
Dominicas Thiemas
Dominicas Thiemas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Antrajame „Miami Open presented by Itau“ etape austras 4:6, 4:6 neatsilaikė prieš lenką Hubertą Hurkašą (ATP-54).

Netikėtai puikius rezultatus ATP ture pradėjusiam demonstruoti Lenkijos tenisininkui kovas neabejotinai taps sėkmingiausiu mėnesiu karjeroje – Indian Velse buvo pasiektas ketvirtfinalis, o dabar Pietų Floridoje buvo nugalėtas ir 4-ąjį reitingą turintis Dominicas Thiemas.

„Nuostabu. Dabar stengiuosi mėgautis kiekviena akimirka, o žaisti tokį tenisą, kokį žaidžiau prieš Dominicą ir nugalėti – specialus pasiekimas. Jis puikus žaidėjas, todėl turėjau žaisti aukščiausiame lygyje. Labai džiaugiuosi“, – teigė Hurkašas.

Tai buvo pirmoji 22-ejų tenisininko pergalė prieš pirmojo penketuko žaidėją ir net trečioji šiemet prieš pirmajame dešimtuke esančius tenisininkus – dukart buvo nugalėtas Kei Nishikoris.

Praėjusią savaitę pasiekęs pirmąjį „Masters“ serijos turnyro ketvirtfinalį, lenkas užkopė į dar neregėtas aukštumas – reitinge pakilo iki 54-os vietos.

Trečiajame varžybų etape H.Hurkašas priims jaunojo 18-os metų kanadiečio Felixo Auger-Aliassimes (ATP-57) iššūkį.

„Scanpix“/AP nuotr./Kei Nishikoris
„Scanpix“/AP nuotr./Kei Nishikoris

Ir toliau vieną po kitos nesėkmes prieš žemiau reitinguotus tenisininkus patiria Kei Nishikoris (ATP-6). Šįkart japonas 6:2, 2:6, 3:6 nusileido serbui Dušanui Lajovičiui (ATP-44).

Puikiai pradėjęs 2019 metus – laimėjęs titulą Brisbene ir pasiekęs „Australian Open“ ketvirtfinalį, pastaruoju metu 29-erių tenisininkas niekaip nesuranda savojo žaidimo.

Dubajuje ir Indian Velse pirmoji Japonijos raketė laimėjo tik po vieną susitikimą, o iš varžybų Majamyje yra priverstas pasitraukti sužaidus vos vieną mačą.

VIDEO: Trečioji ATP diena Majamyje: N.Džokovičiaus pergalė bei pirmieji netikėtumai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius