-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 18

Po pėdos lūžio sugrįžtantis Johnas Isneris siekia pratęsti dominavimą Niuporte

Panašu, kad Jungtinių Amerikos Valstijų teniso milžinas Johnas Isneris (ATP-15) po sunkios traumos į ATP turą sugrįžo pačiu laiku. Tenisininkas priėmė „Hall of Fame Open“ organizatorių suteiktą vardinį kvietimą ir tapo pirmąja šią savaitę vykstančio ATP 250 taškų turnyro Niuporte rakete.
Johnas Isneris
Johnas Isneris / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Johnas Isneris

„Hall of Fame Open“ varžybos – vienos sėkmingiausių per visą amerikiečio karjerą. Čia 208 cm ūgio bokštas triumfavo tris kartus, o daugiau kartų vieną turnyrą tenisininkas yra laimėjęs tik Atlantoje (penkis kartus).

„Ankstesniais metais Niuporte žaidžiau puikų tenisą. Nors pirmieji kartai čia nebuvo patys sėkmingiausi, greitai pripratau prie išskirtinių kortų ir pradėjau laimėti. Atvykti čia yra vienas malonumas, o pats turnyras turi gilią ir gražią istoriją“, – teigė Isneris.

„Masters“ serijos turnyro Majamyje finale prieš Rogerį Federerį amerikietis susilaužė savo kairiąją pėdą, o dėl skaudžios traumos nežaidė kiek daugiau nei tris mėnesius.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Johnas Isneris
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Johnas Isneris

Tenisininkas į ATP turą sugrįžo Vimbldone, tačiau nesėkmingai – jau antrajame varžybų rate nusileido Mikhailui Kukuškinui ir neapgynė 2018 metais iškovotų pusfinalio taškų.

Tai lėmė, jog JAV atstovas nukrito į 15-ą ATP reitingo vietą – žemiausią nuo praėjusių metų kovo.

Priverstinės atostogos kiekvienam sportininkui yra sunki našta, tačiau J.Isneris džiaugėsi, kad daugiau laiko praleido su žmona Madison ir vos 10-ies mėnesių dukrele Hunter Grace.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Johnas Isneris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Johnas Isneris

„Nors šeimyna greičiausiai ir būtų keliavusi su manimi visame grunto sezone, tačiau jausmas vistiek kitoks – atsikėlęs ryte su dukrele galėdavau praleisti kelias valandas, kuomet įprastai galėdavau pabūti pusvalandį ir lėkti į treniruotę“, – šeimyniniu gyvenimu džiaugėsi amerikietis.

Jau pirmajame Niuporto mače J.Isneris sulaukė labai rimto pasipriešinimo iš lenko Kamilio Majchrzako (ATP-102). Pirmoji turnyro raketė triumfavo 6:4, 6:7(5), 6:3.

Turnyro ketvirtfinalyje jo lauks australas Matthew Ebdenas (ATP-110).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius