-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 04

Po penkių metų pertraukos ATP ture ir vėl susigrums N.Džokovičius su A.Murray

„Mutua Madrid Open“ turnyro aštuntfinalyje įvyks dviejų teniso legendų – Novako Džokovičiaus (ATP-1) ir Andy Murray (ATP-78) mūšis.
Novakas Džokovičius ir Andy Murray
Novakas Džokovičius ir Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.

Dviejų vienos kartos atstovų, kurie išaugo į tikras šio žaidimo legendas, tarpusavio mūšis Madrido „Masters“ turnyro aštuntfinalyje buvo patvirtintas po dar vienos sensacingos Andy Murray pergalės.

Škotas antrajame etape 6:1, 3:6, 6:2 susitvarkė su kanadiečiu Denisu Šapovalovu (ATP-16) ir pratęsė savo sėkmingą sugrįžimą ant grunto.

34-erių tenisininkui tai vos antrasis turnyras ant grunto per pastaruosius penkis metus. Paskutinį sykį dukart iš eilės ant šios dangos jis laimėjo 2017-ųjų metų „Roland Garros“, kai nužygiavo iki pat pusfinalio.

Po sėkmingo sezono starto Sidnėjuje A.Murray krito į nedidelę žaidybinę duobelę – tai pirmasis kartas nuo sausio, kuomet škotas apskritai laimi du mačus iš eilės.

Du buvusius pirmojo ATP dešimtuko narius įveikusiam Andy kelias Madride tikrai nelengvės – dėl vietos ketvirtfinalyje jis kausis su stipriausiu planetos žaidėju Novaku Džokovičiumi.

Tai bus pirmasis tenisininkų susidūrimas po ilgesnės nei penkių metų pertraukos. Paskutinį kartą jie oficialiame mače vienas prieš kitą stojo 2017-ųjų metų sausį Dohoje. Tuomet A.Murray buvo pirmoji planetos raketė.

„Teoriškai šiame mače neturiu jokių šansų. Jis neabejotinai yra geriausias pasaulio žaidėjas, o aš rungtyniauju su įstatytu metaliniu klubu. Tai bus puiki proga pasitikrinti, kokiame lygyje yra mano žaidimas ir dar kartą susitikti su Novaku“, – dėl būsimos akistatos nekantravo Murray.

Prieš 37-ąją tenisininkų dvikovą visi pranašumai N.Džokovičiaus pusėje – serbas tarpusavio mūšiuose pirmauja net 25:11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius