-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 15

Prakeikimas tęsiasi: Ričardas Berankis pralaimėjo pirmą kovą Kazanėje

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis nusileido 280-ai pasaulio raketei iš Rusijos Danilui Medvedevui rezultatu 4:6, 6:3, 4:6. Mačas truko beveik dvi valandas. Lietuvio prakeikimas tęsiasi, nes praėjusiais metais jis pralaimėjo tris mačus iš eilės, kurie vyko po Daviso taurės savaitgalio.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Pirmojo etapo „Kazan Kremlin Cup“ mačas Lietuvos atstovui prasidėjo ne itin sėkmingai. R.Berankis pralaimėjo jau pirmąją savo padavimų seriją. Lietuviui nepavyko palaužti varžovo, todėl pirmąjį setą jis pralaimėjo rezultatu 4:6. 

Alvydo Januševičaus nuotr./Daviso taurė: Ričardas Berankis ir Viktoras Durasovičius
Alvydo Januševičaus nuotr./Daviso taurė: Ričardas Berankis ir Viktoras Durasovičius

Pirmajai Lietuvos raketei sunkiai sekėsi atlikti savo pirmuosius padavimus. Juos jis atliko vos 40 procentų tikslumu.

Antrame sete R.Berankis pagerino savo pirmąjį servą, du kartus palaužė varžovo padavimų seriją ir laimėjo antrąjį setą rezultatu 6:3.

Trečiame sete abu tenisininkai pralaimėjo savo pirmąsias padavimų serijas ir vyko apylygė kova. Devintame geime rezultatas buvo 4:4 ir R.Berankis tris kartus buvo per tašką nuo to, kad laimėtų varžovo padavimų seriją, tačiau nepasinaudojo proga bei pralaimėjo savo padavimus ir mačą.

Už pergalę pirmame „Kazan Kremlin Cup“ rate D.Medvedevas gavo 6-is reitingo taškus bei 690 JAV dolerių čekį. R.Berankis Kazanėje neuždirbo nė vieno reitingo taško bei turės tenkintis 415-os JAV dolerių premija.

Lietuvos atstovas dėl šio turnyro atsisakė vietos prestižiniame Indian Velso turnyre, kuriame už dalyvavimą pirmame etape jis būtų gavęs 10 reitingo taškų ir beveik 12-a tūkstančių JAV dolerių.

Sekanti geriausio Lietuvos tenisininko stotelė turėtų būti mėnesio pabaigoje vyksiantis „Challenger“ serijos turnyras Izraelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius