Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 09 04

Prancūziška sėkmė: Niujorke pergales iškovojo G.Monfilsas ir J.W.Tsonga

Du Prancūzijos tenisininkai pirmieji iškovojo kelialapius į „US Open“ ketvirtfinalį. Gaelis Monfilsas iškovojo nesunkią pergalę prieš Kipro tenisininką Marcosą Baghdatisą 6:3, 6:2, 6:3, o Jo-Wilfriedas Tsonga susitvarkė su Jacko Socko pasipriešinimu rezultatu 6:3, 6:3, 6:7 (7:9), 6:2.
Gaelis Monfilsas
Gaelis Monfilsas / USA Today Sports

G.Monfilsas trečią kartą savo karjeroje pateko į „US Open“ ketvirtfinalį. 2011 metais jo kelionę Niujorke nutraukė N.Džokovičius, o 2015-aisiais – Rogeris Federeris. Šį kartą visai realu, kad jo varžovas ketvirtfinalyje bus dar vienas elitinis pasaulio tenisininkas Rafaelis Nadalis.

Šiame mače prancūzas atliko 9 neliečiamus padavimus, laimėjo vos 66 proc. savo pirmųjų kirčių, tačiau net 7 kartus palaužė varžovo padavimų seriją.

J.W.Tsongai tai bus trečiasis „US Open“ ketvirtfinalis. Įdomu tai, kad šis prancūzas, kaip ir G.Monfilsas, vieninteliuose savo ketvirtfinaliuose žaidė 2011 ir 2015 metais. Praėjusiais metais jis pralaimėjo Marinui Čiličiui, o prieš šešerius metus nusileido Marinui Čiličiui.

Šiame mače J.W.Tsonga atliko 11 neliečiamų padavimų ir laimėjo net 83 proc. savo pirmųjų kirčių. Prancūzas 6 kartus palaužė varžovo padavimų seriją, o pats neatsilaikė tik kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius