Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 05 23

Prieš „French Open“ – Serenos Williams nerimas dėl neišgijusios traumos

Geriausiai pasaulio tenisininkei Serenai Williams susigrąžinti „French Open“ čempionės titulą iš rusės Marijos Šarapovos gali būti ypač sunku. Trečiojo šio turnyro trofėjaus karjeroje siekianti amerikietė jaučia traumos padarinius.
Serena Williams
Serena Williams / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Serena Williams

Neseniai vykusiame turnyre Romoje amerikietė sužaidė vos vieną mačą ir paskelbė pasitraukianti iš varžybų. S.Williams tikėjosi, kad poilsis padės jai visiškai atsikratyti alkūnės skausmų.

Panašu, kad tai nepadėjo. Prieš rytoj prasidėsiantį „Didžiojo kirčio“ turnyrą geriausia pasaulio tenisininkė pripažino, kad jaučia skausmus. „Ar jaučiu skausmą, kai smūgiuoju? Taip, šiek tiek”, – sakė S.Williams.

Tiesa, tenisininkė pasidžiaugė, kad kiekvieną dieną skausmas vis mažėja. „Iš tiesų, viskas sunkiau nei aš galvojau. Tačiau atlikau daug pratimų ir esu pasiruošusi. Buvau sunerimusi, bet gaunu labai gerą gydymą ir skausmas mažėja” , – kalbėjo amerikietė.

Pirmame „French Open“ turnyro etape S.Williams laukia susitikimas su čeke Andrea Hlavačkova. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius