-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 12

Psichologo padedamas H.Chungas triumfavo Milano talentų turnyre

Pietų Korėjos atstovas Hyeonas Chungas 3:4(5), 4:3(2), 4:2, 4:2 nugalėjo Andrejų Rublevą ir tapo pirmą kartą surengto „Next Gen ATP Finals“ čempionu Milane.
Hyeonas Chungas
Hyeonas Chungas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Aš tikrai esu labai laimingas. Tikrai, tikrai nežinau kaip man pavyko čia laimėti, – kalbėjo pirmas šių naujovėmis išskirtinio turnyro čempionas. – Finale kova buvo labai sudėtinga. Jis buvo geresnė, kai buvome susitikę paskutinį kartą. Stengiausi žaisti geriausią savo tenisą.“

21-erių metų H.Chungas tapo pirmuoju Pietų Korėjos tenisininku nuo 2003-ųjų metų, kuris laimėjo ATP rengtą vienetą turnyrą.

H.Chungas laimėjo visus tris mačus grupėje, pusfinalyje nugalėjo Daniilą Medvedevą. Pietų Korėjos tenisininkas laimėjo visus penkis žaistus mačus turnyre.

H.Chungas pasauliniame reitinge užima 54-ą vietą. Už pergalę Milane tenisininkas negavo reitingo taškų, tačiau savo banko sąskaitą papildė 400 tūkstančių dolerių.

„Mano psichologas man visą laiką sakė, kad pradžioje privalau likti ramus ir kontroliuoti savo mintis. Su juo (psichologu) žaidžiu daug geriau. Kontroliavau mačą, nes neleidau emocijoms jo užvaldyti manęs.“ – apie psichologinę pagalbą kalbėjo H.Chungas.

VIDEO: Hyeonas Chungas triumfavo pirmą kartą surengtame jaunųjų ATP talentų turnyre

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius