-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 18

Rafaelis Nadalis įveikė Johną Isnerį ir laimėjo teniso turnyrą JAV

„Western & Southern Open“ Tenisos turyro Sinsinatyje finale triumfavo trečioji pasaulio raketė ispanas Rafaelis Nadalis, 7-6 (8), 7-6 (3) įveikęs amerikietį Johną Isnerį.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmą kartą šio turnyro finale žaidęs 27 metų tenisininkas laimėjo jau penktą „Masters“ serijos turnyrą šiemet – tai geriausias pasiekimas ispano karjeroje.

R.Nadalis turnyro finale J.Isneriui nepaliko jokių vilčių ir dominavo visą susitikimą. Po traumos, kuri privertė ispaną praleisti antrąją praėjusių metų sezono dalį, atsigavęs R.Nadalis šiemet jau laimėjo 53 mačus, o pralaimėjimą patyrė vos tris kartus.

Gausiai žiūrovų palaikomas 208 cm ūgio J.Isneris šiame turnyre jau buvo įveikęs pirmąją pasaulio raketę Novaką Džokovičių, nors visai neseniai nukrito į 22-ąj ATP reitingo poziciją.

Po šio turnyro amerikietis sugrįš į geriausių pasaulio tenisininkų 20-uką, kuriame pirmą kartą per pastaruosius 40 metų nebuvo nė vieno amerikiečio.

Tai buvo ketvirtasis šių tenisininkų susitikimas, kuris ir vėl pasibaigė ispano pergale – J.Isneris nėra buvęs įveikęs R.Nadalio.

Ispanas laimėjo 11 iš 12 pastarųjų finalų, kuriuose žaidė, o už pergalę Sinsinatyje jam atiteks 1000 ATP reitingo taškų ir 83 800 tūkst. JAV dolerių čekis.

R.Nadalis naujajame reitinge pakils į antrąją vietą ir aplenks iki tol joje buvusį Andy Murray.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius