-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 30

Rafaelis Nadalis nepaliko vilčių Jackui Sockui ir pateko į pusfinalį Majamyje

Intriguojančios ketvirtfinalio akistatos tarp Rafaelio Nadalio ir Jacko Socko teniso aistruoliai Majamyje neišvydo. Septinta pasaulio raketė iš Ispanijos dominavo mače ir šventė užtikrintą pergalę 6:2, 6:3. R.Nadalis pateko į pusfinalį, kuriame kovos su Fabio Fogniniu.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

R.Nadalis kartu su Italijos tenisininku iki šiol žaidė dešimt kartų. 7-ias pergales pasiekė ispanas, 3-is pergales iškovojo F.Fogninis. Kartą jie susitiko ir „Miami Open“ turnyre. 2014-aisiais metais ketvirto rato mačą Rafa laimėjo 6:2, 6:2.

R.Nadalis puikiai pradėjo ketvirtfinalio mačą su J.Socku. Ispanas laimėjo varžovo padavimų seriją ir išsiveržė į priekį 3:0. Netrukus Rafa dar kartą laimėjo varžovo padavimų seriją ir pirmą setą.

Atrodė, kad antrame sete situacija gali pasikeisti, kai J.Sockas laimėjo oponento padavimų seriją ir pirmavo 2:0. Tačiau jau netrukus R.Nadalis išlygino rezultatą ir apskritai likusioje mačo dalyje varžovui leido laimėti tik vieną geimą. Tai buvo trečia abiejų žaidėjų akistata ir trečia ispano pergalė.

„Manau, kad kontroliavau visą pirmą setą. Antrame sete, kai rezultatas buvo 0:2 ir 15:40 buvo labai svarbu išsaugoti tą geimą ir iškart atlikti break‘ą (laimėti varžovo padavimų seriją). Tai buvo du pozityvūs dalykai, kurie jam, manau, pridarė daug nemalonumų“, - po pergalės kalbėjo R.Nadalis.

F.Fogninis pateikė didelę staigmeną ir kitame ketvirtfinalio mače 6:4, 6:2 nugalėjo antrą pagal skirstymą „Miami Open“ žaidėją Kei Nishikorį.

VIDEO: Rafaelis Nadalis ir Fabio Fogninis pateko į pusfinalį Majamyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius