Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 06 14

Rafaelis Nadalis po penkerių metų pertraukos laimėjo turnyrą ant žolės ir įspūdingą automobilį

Po nesėkmingo sezono ant grunto Rafaelis Nadalis gali pasidžiaugti geru rezultatu varžybose ant žolės. Dešimtą vietą pasaulio reitinge užimantis Ispanijos tenisininkas Štutgarte vykusiame ATP 250 serijos turnyro finale 7:6(7:3), 6:3 nugalėjo serbą Viktorą Troickį.
Rafaelis Nadalis su Štutgarto trofėjais
Rafaelis Nadalis su Štutgarto trofėjais / „Scanpix“ nuotr.

Susitikimo pradžioje vyko lygi kova ir abu tenisininkai taškus rinko po savo padavimų. V.Troickis pirmame sete po savo padavimų R.Nadaliui leido laimėti tik šešis taškus, tačiau pratęsime pranašesnis buvo ispanas. 

Antroje dalyje R.Nadalis turėjo tik vieną progą laimėti varžovo padavimų seriją ir ja sėkmingai pasinaudojo. Ispanas išsiveržė į priekį 3:1 ir išsaugojo iniciatyvą iki pat pabaigos. Mačas truko valandą ir 27-ias minutes. 

R.Nadalis trečią kartą tapo Štutgarto turnyro čempionu. Prieš tai jis šiose varžybose triumfavo 2005-aisiais ir 2007-aisiais metais. Tuomet Štutgarto turnyras vyko ant grunto. Šiemet jis pirmą kartą rengiamas ant žolės.  

R.Nadalis šį sezoną iškovojo tik antrą ATP varžybų čempiono titulą. Tai ketvirtas ispano laimėtas turnyras ant žolės ir 66-as trofėjus karjeroje. 

Turnyro čempionui atiteko 250 reitingo taškų, 105 tūkstančiai eurų ir įspūdingas „Mercedes AMG GT S“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius