-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 16

Rafaelis Nadalis pripažino, kad Rogeris Federeris Indian Velse buvo stipresnis

Ketvirtadienį Indian Velse Rafaelis Nadalis patyrė skaudų pralaimėjimą savo amžinam varžovui Rogeriui Federeriui. Ispanas neturėjo šansų prieš puikiai sužaidusį šveicarą, o po dvikovos pripažino savo varžovo pranašumą.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

R.Nadalis pirmą kartą savo karjeroje R.Federeriui pralaimėjo tris kartus iš eilės. Ispanas praeityje patyrė nesėkmes Bazelio turnyre bei šių metų „Australian Open“ pirmenybėse.

„Melburne turėjau galimybių iškovoti pergalę, tačiau šiandien – jokių šansų. Rogeris buvo gerokai stipresnis, – teigė R.Nadalis. – Tokių dvikovų neįmanoma laimėti, kai nedemonstruoji savo geriausio teniso. Niekaip nesusitvarkiau su jo gynyba.

Man reikėjo labiau kontroliuoti žaidimą bei neturalizuoti pirmus kelis jo smūgius, tačiau man nepavyko.

Rogeris visuomet rungtyniavo puikiai, šiandien buvo agresyvūs, o jo „backhand'as“ veikė nuostabiai. Man reikėjo jam mušti aukštesnius ir ilgesnius smūgius. Bandžiau ieškoti sprendimų. Stengiausi paduoti greičiau, keisti kryptis, tačiau niekas neveikė.

Labai ilgai liūdėti neketinu, nes žaidžiu jau daugelį metų. Šį sezoną rungtyniauju gerai ir iškovojau nemažai pergalių. Galbūt šiandien ir nelabai pasisekė, bet neabejoju, jog visai kitaip bus Majamyje.“

VIDEO: BNP Paribas Open 10 dienos apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius