-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 25

Rafaelis Nadalis triuškinančiai pradėjo turnyrą Barselonoje

Vos tik užlipęs ant grunto Rafaelis Nadalis neleidžia suabejoti jo galia. Antra pasaulio raketė iš Ispanijos „Barcelona Open“ turnyre 6:1, 6:2 sutriuškino tėvynainį Guillermą Garcia-Lopezą ir pateko į trečią varžybų ratą.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

R.Nadalis kartą pralaimėjo savo padavimų seriją, tačiau varžovo laimėjo šešis kartus. Susitikimas truko valandą ir 22 minutes.

Šešta pasaulio raketė Davidas Ferreras taip pat užtikrintai žengė į kitą etapą. 30 metų ispanas per 58-ias minutes 6:0, 6:3 nugalėjo vardinį kvietimą turnyre dalyvauti gavusį serbą  Filipą Krajinovičių (ATP 789).

D.Ferreras kitame rate žais su tautiečiu Albertu Montanesu, šį mače su Bernardu Tomičiumi nuo pralaimėjimo keturis kartus skyrė vos taškas, tačiau ispanas išplėšė pergalę 6:0, 5:7, 7:5.

Užtikrintą pergalę iškovojo Milošas Raoničius. Kanadietis 6:4, 6:1 nugalėjo rusą Igorį Andrejevą. M.Raoničius paduodamas varžovui leido laimėti vos septynis taškus, o kitame etape kovos su šeštu pagal skirstymą ispanu Nicolasu Almagro.

Aštuntas pagal skirstymą Kei Nišikoris po atkaklios trijų setų kovos 6:3, 4:6, 6:0 nugalėjo Michailą Kukuškiną. Geriausias Japonijos tenisininkas pergalę šventė po dvi valandas ir 16 minučių trukusios kovos.

Kitų susitikimų rezultatai:
(17) A.Ramos – B.Paire 6:3, 7:5;
S.Giraldo – R.Haase 6:4, 6:3;
J.Nieminenas – E.Schwankas 6:3, 6:7(4), 6:4;
(13) K.Andersonas – F.Delbonis 7:6(5), 7:6(5);

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius