Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 27

Rafaelis Nadalis Barselonos pusfinalyje kovos su Fernandu Verdasco

Rafaelis Nadalis toliau skina pergales grunto aikštynuose. „Barcelona Open“ čempiono titulą ginantis ispanas ketvirtfinalyje 6:2, 6:2 nugalėjo Janko Tipsarevičių ir pateko tarp keturių geriausių turnyre.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

R.Nadalis varžovo padavimus laimėjo penkis kartus, o mačas truko 83 minutes. Tai buvo trečia jo pergalė iš tiek pat galimų prieš J.Tipsarevičių.

Antra vietą pasaulio reitinge užimantis Ispanijos tenisininkas pusfinalyje kovos su Fernandu Verdasco. Ispanui įskaityta pergalė prieš japoną Kei Nišikorį. Japonijos tenisininkas atsiliko 2:4 ir dėl traumos nutarė nebetęsti kovos.

Sunkią pergalę turnyre išplėšė Davidas Ferreras. Šešta pasaulio raketė po dvi valandas ir 45 minutes trukusios kovos 6:7(4), 7:6(7), 6:3 nugalėjo tautietį Feliciano Lopezą.

D.Ferreras pusfinalyje kovos su Milošu Raoničiumi. 21 metų kanadietis kiek netikėtai 6:4, 7:6(3) palaužė ketvirtą pasaulio raketę Andy Murray.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius