-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 16

Rafaeliui Nadaliui „Australian Open“ pradžia kelia nerimą

Visą praėjusį sezoną traumų kamuota trečia pasaulio raketė Rafaelis Nadalis su nekantrumu laukia „Australian Open“ pradžios. Vis dėlto ispanas pripažįsta, kad šiek tiek nerimauja, kaip šis turnyras jam susiklostys.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

28-erių metų tenisininkui pirmajame etape teks susikauti su sunkiai nuspėjamu Rusijos tenisininku Michailu Južnu. R.Nadalis pripažino, kad pirmasis etapas visuomet būna labai sunkus. Trečias pagal skirstymą Melburne tenisininkas didelio pasitikėjimo savo jėgomis nedemonstravo.

„Kiekvienas mačas yra sunkus net tada, kai esi geroje sportinėje formoje. Tai dar sunkiau, kai pastaruosius pusę metų žaidei labai nedaug. Aš turiu pasistengti ir pademonstruoti patį geriausią žaidimą, nusiteikti tam. Jei man nesiseks, turiu išlikti pozityvus ir toliau varžytis“ , – kalbėjo tenisininkas.

Tenisininkas iš Ispanijos žino receptą, kaip nugalėti Melburne. Tiesa, jis tai yra padaręs tik vieną kartą 2009-aisiais metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius