Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 03 09

Ričardas Berankis turėjo pripažinti Kanados talento jėgą

Ričardas Berankis nesugebėjo pateikti staigmenos ir neįveikė pirmo Indian Velso turnyro pagrindinių varžybų rato. Lietuvos tenisininkas 3:6, 4:6 nusileido 18-mečiui Denisui Shapovalovui iš Kanados.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

D.Shapovalovas dar prieš septynis mėnesius prabilo pasauliui apie save, kai Kanadoje vykusiame „Rogers Cup“ turnyre nugalėjo Juaną Martiną del Potro, Rafaelį Nadalį ir pateko į ATP 1000 serijos turnyro pusfinalį.

Panašu, kad dabar jis norėtų pademonstruoti nemažiau gerą rezultatą ir ne namų arenoje, todėl ir pradžioje laiko praktiškai negaišo. 44-ą vietą pasaulio reitinge užimantis kanadietis puikiai atliko padavimus. Po sėkmingai atlikto pirmo kirčio jis laimėjo net 22 taškus iš 25-ių.

Antrame sete R.Berankis pirmavo 4:3, tačiau tuomet D.Shapovalovas ėmė dominuoti aikštėje ir laimėjo 12-a iš paskutinių 13-os žaistų taškų.

Tai pirma D.Shapovalovo pergalė „Masters“ serijos turnyre ne Kanadoje.

R.Berankis už sėkmingai įveiktą „BNP Paribas Open“ turnyro atranką gavo 26-is reitingo taškus ir 15-os tūkstančių dolerių premiją.

R.Berankis prestižiniame Indian Velso turnyre žaidė antrą kartą karjeroje. Po dviejų pergalių atrankoje 106-ą vietą ATP klasifikacijoje užimantis lietuvis dar keliais laipteliais reitinge pakils į viršų.

VIDEO: Denis Shapovalov vs Ricardas Berankis INDIAN WELLS 2018 R1 Highlights HD

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius