-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 30

Ričardas Berankis naują sezoną pradės iškart po Naujųjų akistata su amerikiečių milžinu

Ričardas Berankis tradiciškai 2018-us metus sutiks Australijoje, kur visada prasideda naujas teniso sezonas, o naujas kovas pradės dalyvaudamas „Challenger“ serijos turnyre „City of Playford Tennis International“. R.Berankis pirmame rate kovos su Jungtinių Amerikos Valstijų jaunuoju tenisininku Reilly Opelka. Tai bus pirma abiejų žaidėjų akistata.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

R.Berankis pasauliniame reitinge užima 136-ą vietą. 20-ies metų amerikietis – 229-as. Tai bus absoliučiai skirtingų dviejų tenisininkų akistata, nes R.Berankio ūgis 175 cm, o R.Opelka yra vienas aukščiausių pasaulio tenisininkų – 211 cm.

Visi tenisininkai pradėjo pasirengimą sausio viduryje vyksiančiam „Australian Open“ turnyrui. R.Berankis į pagrindines jo varžybas pateko su apsaugotu reitingu.

„Scanpix“ nuotr./Reilly’is Opelka
„Scanpix“ nuotr./Reilly’is Opelka

Už pergalę pirmame rate tenisininkas gaus 7 reitingo taškus, o dėl patekimo į ketvirtfinalį kovos su serbo Pedja Krstino (ATP 216) ir Kamilio Majchrzako (ATP 197) poros nugalėtoju.

R.Berankis neabejotinai tikisi, kad 2018-ieji metais jam susiklostys kur kas sėkmingiau nei praeinantys, nors ir 2017-ais buvo skambių pergalių ir ATP serijos turnyro finalas.

Didžiąją praėjusio sezono dalį Lietuvos tenisininkas praleido gydydamasis sunkią traumą. Per 46-is sužaistus mačus iškovojo 50 procentų pergalių.

Geriausias Lietuvos tenisininkas jau patvirtino, kad vasario pradžioje dalyvaus Daviso taurės varžybose Šiauliuose ir padės Lietuvos rinktinei akistatoje su Estijos komanda.

Tikslesnis R.Berankio mačo startas paaiškės sekmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius