-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 06

Ričardas Berankis vietą ketvirtfinalyje užleido Rusijos tenisininkui

Ričardas Berankis baigė savo 2016-ų metų pasirodymą Katare. Dohoje vykstančiame ATP 250 serijos turnyro aštuntfinalyje stipriausias Lietuvos tenisininkas pralaimėjo 79-ai pasaulio raketei Andrejui Kuznecovui. Šis nugalėjo lietuvį 7:6 (8:6), 6:1. Mačas truko valandą ir 27-as minutes.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dvikova prasidėjo greitai įgyta R.Berankio dviejų geimų persvara, tačiau A.Kuznecovas išlygino rezultatą 2:2. Abu tenisininkai sete palaužė po dvi varžovo padavimų serijas ir teko žaisti pratęsimą.

A.Kuznecovas pratęsime atrodė nesustabdomai ir išsiveržė į priekį rezultatu 5:1. R.Berankis neketino pasiduoti ir sugebėjo rezultatą išlyginti 5:5, tačiau Rusijos tenisininkas įrodė savo pranašumą ir nugalėjo 8:6.

Antrame sete lietuvis nelaimėjo nė vienos savo padavimų serijos bei niekaip nerado savojo žaidimo. A.Kuznecovas sugebėjo antrąjį setą laimėti per pusvalandį rezultatu 6:1.

Rusijos tenisininkas A.Kuznecovas gavo solidžią premiją – 45-is reitingo taškus ir 33 tūkstančius dolerių. O ketvirtfinalyje jo lauks akistata su R.Nadalio ir Robino Haase‘o (ATP 66) poros nugalėtoju.

R.Berankis lieka su 20 reitingo taškų, o kitas lietuvio laukiantis turnyras yra pirmasis „Didžiojo kirčio“ iššūkis Melburne – „Australian Open“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius