Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 19

Ričardo Berankio treniruotes su Rogeriu Federeriu lydi maksimalūs krūviai

Ričardas Berankis Jungtiniuose Arabų Emyratuose naujam sezonui ruošiasi kartu su gyva teniso legenda – Rogeriu Federeriu. Sportininkų darbu ir treniruočių kokybe patenkinti ir abiejų treneriai, Remigijus Balžekas ir Paulas Annacone.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis

Pasak R.Balžeko, treniruotėse abiem žaidėjams tenka atlaikyti maksimalius krūvius ir didelę spartą.

„Dirbam išsijuosę ir kol kas, atrodo, sekasi labai gerai. Treniruotės yra aukščiausio lygio ir labai intensyvios. Žinoma, nėra labai lengva treniruotis su pačiu geriausiu visų laikų žaidėju. R.Federeris visu 100 procentu ruošiasi kitam sezonui ir žaidžia patį geriausią savo žaidimą“, – įspūdžiais dalijosi R.Balžekas.

„Bet Ričardas tikrai žaidžia labai gerai ir Rogerio komanda yra labai juo patenkinta. Kaip ir mes“, – šypsodamasis pridūrė geriausio Lietuvos tenisininko treneris.

R.Federerio treneris P.Annacone socialiniame tinkle „Facebook“ savaitgalį paskelbė: „Puiki darbo diena su R.F. ir Ričardu Berankiu. Daug intensyvumo, energijos, sunkaus darbo ir linksmybių. Puikus receptas.“

Į Dubajų stovyklauti išvyko ir Balžeko mokyklos 14-os metų auklėtinis Tadas Babelis.

„Sudėjus fizinio rengimo treniruotes ir visus kitus dalykus, dienos darbas užima apie 8 valandas. T.Babelis taip pat pluša nuo ryto iki vakaro. Stebi ir Rogerio treniruotes. Gal jaunuoliui teks kokį vieną kitą kamuoliuką atmušti. Kitą savaitę Tadas gal net mačą su Svetlana Kuznecova čia sužais“, – planais dalijosi R.Balžekas.

Dubajuje naujam sezonui ruošiasi ir pirma pasaulio raketė Caroline Wozniacki.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius