-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 17

Ričardui Berankiui – džiugios žinios iš Sankt Peterburgo

Dėl dalyvavimo „St. Petersburg Open“ turnyre tikras nebuvęs Ričardas Berankis vis dėlto išvyko į Rusiją. O ten jį iškart pasiekė džiugios žinios – geriausiam Lietuvos tenisininkui nereikės vargti kvalifikacijoje.
Ričardas Berankis „US Open“ starte nugalėjo Maleką Jazirį
Ričardas Berankis „US Open“ starte nugalėjo Maleką Jazirį / „@ulysseel“ nuotr.

83-iajai pasaulio raketei būtų tekę žaisti kvalifikacijoje, tačiau iš varžybų pasitraukus net šešiems tenisininkams R.Berankis pateko į pagrindinį „St. Petersburg Open“ turnyrą.

Tarp tų pasitraukusiųjų yra ir geriausias Baltijos šalių tenisininkas Ernestas Gulbis, jau kurį laiką besikankinantis nuo riešo skausmų.

Tiesa, tam, kad papildytų savo ATP reitingo taškų kraitį, R.Berankiui teks įveikti pirmą etapą. Tokiu atveju 26-erių lietuvis užsidirbtų 20 taškų ir daugiau nei 15 tūkst. JAV dolerių.

„St. Petersburg Open“ turnyre kitą savaitę dalyvaus ir trys pirmo ATP dešimtuko tenisininkai: trečioji pasaulio raketė Stanas Wawrinka, čekas Tomašas Berdychas (ATP-9) ir šeštą vietą pasaulio reitinge užimantis Milošas Raoničius.

„St. Petersburg Open“ turnyras prasidės šį pirmadienį. Varžybų nugalėtojui atiteks 250 reitingo taškų ir daugiau nei 163 tūkst. dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius