-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 28

Richardas Gasquet sutrypė savo varžovą „Shenzhen Open“ turnyro starte

Trečioji „Shenzhen Open“ turnyro raketė Richardas Gasquet iškovojo itin lengvą pergalę prieš atrankos turnyro dalyvį Andrew Whittingtoną ir pateko į ketvirtfinalį. Prancūzas užtruko vos 51 minutę, o mačas baigėsi rezultatu 6:1, 6:0.
Richardas Gasquet
Richardas Gasquet / „Scanpix“/„Xinhua“/„Sipa USA“ nuotr.

Prancūzui tai 27-oji sezono pergalė, o jis bando sugrįžti į gerą sportinę formą, kurią prarado patyręs traumą „US Open“ čempionate. „Shenzhen Open“ ketvirtfinalyje jis susitiks su Mischa Zverevu, kuriam tai bus pirmasis ATP turnyro ketvirtfinalis per pastaruosius metus.

Vokietis nugalėjo italą Fabio Foginį rezultatu 7:6 (7:3), 6:4. Jis šiame mače laimėjo 79 proc. savo pirmųjų padavimų ir atliko 10 neliečiamų kirčių.

Jo brolis Alexanderis Zverevas buvo priverstas pasitraukti iš turnyro, nes nespėjo atsigauti po praėjusios savaitės varžybų Sankt Peterburge. Rusijoje jaunasis vokietis iškovojo savo pirmąjį karjeros titulą, finale įveikęs Staną Wawrinką.

Jį pakeitęs Thomasas Fabbiano puikiai išnaudojo savo šansą ir nugalėjo japoną Yoshito Nishioką rezultatu 3:6, 6:3, 6:4.

F.Fogninis nebuvo vienintelis skirstymą turintis tenisininkas, kuris trečiadienį paliko turnyrą Kinijoje. Siurprizą pateikė Malekas Jaziri, kuris 7:6 (7:2), 3:6, 6:2 nugalėjo antrąją varžybų raketę Davidą Goffiną.

Paskutiniame dienos mače iš tolimesnės kovos pasitraukė ir šeštasis pagal skirstymą Benoitas Paire. Jis nusileido antrojo šimtuko tenisininkui Janko Tipsarevičiui 0:6, 7:6 (7:5), 5:7.

Į „Shenzhen Open“ ketvirtfinalį patekę tenisininkai užsitikrino 18 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją bei 45 reitingo taškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius