-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 01

Rimto pasipriešinimo sulaukęs Andy Murray iškovojo sunkią pergalę Paryžiuje

Geriausias pasaulio tenisininkas Andy Murray ir toliau susiduria su sunkumais ant grunto dangos, tačiau šį kartą jam ir vėl pavyko iškovoti pergalę bei patekti į kitą etapą Prancūzijoje. Britas po trijų valandų ir 36 minučių mūšio įveikė Slovakijos tenisininką Martiną Kližaną 6:7 (3:7), 6:2, 6:2, 7:6 (7:3).
Andy Murray prieš Martiną Kližaną
Andy Murray prieš Martiną Kližaną / „Scanpix“ nuotr.

Geriausias planetos tenisininkas šį sezoną vis dar ieško savojo žaidimo ant grunto aikštės paviršiaus, o ant šio dangos jis laimėjo 50 proc. savo mačų (5-5). Britas iškovojo vos vieną pergalę Monte Karle bei Madride, o Romoje nesėkmę patyrė jau pirmame mače.

Tiesa, Barselonoje jis pateko į pusfinalį, tačiau jame pralaimėjo Dominicui Thiemui.

Kitame etape A.Murray susitiks Juanu Martinu Del Potro, kuris pergalę antrame varžybų rate iškovojo, nes jo varžovas iš dvikovos pasitraukė dėl kairiojo kelio traumos. Tenisininkai tarpusavyje yra žaidę 9 kartus, o 6 pergales šventė Didžiosios Britanijos tenisininkas.

A.Murray dar niekuomet nėra laimėjęs „French Open“ titulo, o arčiausiai tikslo buvo praėjusiais metais. 2016-ųjų finale jis nusileido pagaliau titulą Paryžiuje iškovojusiam Novakui Džokovičiui.

Kyle'as Edmundas iš tolimesnės kovos eliminavo trečiadienį staigmeną pateikusį Renzo Olivo. Argentinietis antrame etape nugalėjo Jo-Wilfriedą Tsongą, tačiau antrą sykį iš eilės jam laimė nenusišypsojo. Jis nesėkmę patyrė 5:7, 3:6, 1:6.

Į trečią „French Open“ etapą patekę tenisininkai jau užsitikrino 90 ATP reitingo taškų bei 120 tūkst. eurų piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius