Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 24

Rio de Žaneire F.Verdasco nugalėjo D.Thiemą ir pateko į pusfinalį

Vienas geriausių pasaulio tenisininkų Dominicas Thiemas nepasiekė ATP 500 serijos turnyro „Rio Open“ pusfinalio nors buvo laikomas favoritu jį laimėti.
Fernandas Verdasco
Fernandas Verdasco / „Scanpix“ nuotr.

Austrijos tenisininkas iki ketvirtfinalio mačo nuo praėjusio sezono ant grunto dangos buvo pasiekęs 30 pergalių ir 35-is pralaimėjimus. D.Thiemas nuo to laikotarpio nusileido tik tokiems varžovams kaip Rafaelis Nadalis (tris kartus), Novakas Džokovičius ir Davidas Goffinas.

Tačiau šį kartą pasirodė neįveikiamas ir Fernando Verdasco barjeras. Veteranas iš Ispanijos šventė pergalę 6:4, 6:0.

VIDEO: Puikus Fernando Verdasco taškas Rio de Žaneiro ketvirtfinalyje

„Žinojau, kad jeigu noriu jį nugalėti, turiu žaisti maksimaliai. Viskas arba nieko, – po pergalės kalbėjo F.Verdasco. – Privalėjau demonstruoti geriausius smūgius.“

Tai buvo trečia abiejų tenisininkų akistata karjeroje ir trečia F.Verdasco pergalė. D.Thiemas dar prieš jį nėra laimėjęs nė vieno seto, o šiemet gynė turnyro čempiono titulą.

34-erių metų ispanas pusfinalyje kovos su Fabio Fogniniu. Italijos tenisininkas atsitiesė po pralaimėto pirmo seto ir 6:7 (3:7), 6:3, 6:1 nugalėjo Aljazą Bedene.

F.Fogninis siekia šešto ATP serijos turnyro čempiono titulo.

Kitame intriguojančiame ketvirtfinalio mače Diego Schwartzmanas 6:3, 6:4 nugalėjo Gaelį Monfilsą. Mačas truko 83-is minutes.

„Žaisti su Gaeliu niekada nebūna lengva. Mačas buvo keistas. Kartais mes žaidėme labai gerus taškus, kartais prastus, – po pergalės kalbėjo D.Schwartzmanas. Jis kiekviename sete pirmavo ir tuomet man pavykdavo atsitiesti.“

D.Schwartzmanas pusfinalyje kovos su Nicolasu Jarry. Čilės tenisininkas 7:5, 6:3 nugalėjo septintą pagal skirstymą Pablo Cuevasą.

VIDEO: Rio de Žaneire F.Verdasco nugalėjo D.Thiemą ir pateko į pusfinalį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius