Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 05 26

„Roland Garros“ burtai: R.Nadalis ir N.Džokovičius gali susitikti jau pusfinalyje

„French Open“ favoritu laikomas Rafaelis Nadalis šiemet sieks vadinamojo „La Decima“ Paryžiuje, tačiau pakeliui link dešimtojo pirmenybių titulo jam teks susitikti su ne vienu elitiniu pasaulio tenisininku. Ispanas pusfinalyje greičiausiai susitiks su Novaku Džokovičiumi, o pakeliui link stipriausiųjų ketverto gali sutikti Milošą Raoničių bei praėjusią savaitę jį Italijoje įveikusį Dominicą Thiemą.
Rafaelis Nadalis surengė pirmą treniruotę „Roland Garros“ kortuose
Rafaelis Nadalis surengė pirmą treniruotę „Roland Garros“ kortuose / „Scanpix“ nuotr.

Ketvirtasis pagal skirstymą R.Nadalis „French Open“ pirmenybes pradės maču su Benoitu Paire. Ispanijos tenisininkas šiame čempionate yra laimėjęs 72 pergales ir patyręs vos 2 nesėkmes, o titulus jis iškovojo 2005-2008 bei 2010-2014 metais.

R.Nadalis kitame etape greičiausiai žais su Gilles'iu Simonu, o ketvirtfinalyje jam greičiausiai teks jėgas išmėginti su Milošu Raoničiumi. Pastarasis Paryžiuje startuos maču su Steve'u Darcisu.

„Grunto karalius“ šį sezoną iškovojo savo dešimtąjį titulą Monte Karle bei Barselonoje, todėl tikrai norės jubiliejinį trofėjų atsiimti ir Paryžiuje.

Titulą ginantis N.Džokovičius savo pasirodymą pradės dvikova su Marcelu Granollersu. Šią savaitę serbas pradėjo bendradarbiauti su legendiniu tenisininku Andre Agassiu, o titulo jis neiškovojo nuo šių metų sausio mėnesio.

Vėliau N.Džokovičius greičiausiai susitiks su 16 pagal skirstymą Lucasu Pouille, o ketvirtfinalyje jo lauks D.Thiemas arba 10 turnyro raketė Davidas Goffinas.

Geriausias pasaulio tenisininkas Andy Murray Paryžiuje darbuojasi jau visą savaitę, o pirmenybes atidarys maču su rusu Andrejumi Kuznecovu. Britas šiemet iškovojo 16 pergalių ir patyrė 7 nesėkmes, o jau trečiame „French Open“ etape jo ko gero lauks Juanas Martinas Del Potro.

Septintą kartą „Roland Garros“ rungtyniausiantis Kei Nishikoris sieks pagerinti savo geriausią karjeros pasiekimą ir pirmą kartą Paryžiuje patekti į pusfinalį. Jis surems raketes su australu Thanasiu Kokkinakiu, kuris bando sugrįžti po peties traumos. Vėliau japono greičiausiai lauks amerikietis Samas Querrey.

Stanas Wawrinka pirmąją savo dvikovą žais prieš atrankos turnyro dalyvį, o trečiame etape jo ko gero lauks italas Fabio Fogninis.

„French Open“ turnyrinę lentelę galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius