Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 10 29

Samantha Stosur sutriuškino Li Na ir pateko į pusfinalį

„US Open“ čempionė Samantha Stosur užtikrintai nugalėjo „French Open“ nugalėtoją Li Na. Australijos tenisininkė per visą susitikimą pralaimėjo tik penktą geimą ir šventė triuškinamą pergalę 6:1, 6:0. S.Stosur prieš Li Na šventė šeštą pergalę iš tiek pat galimų.
Samantha Stosur
Petra Kvitova / „Scanpix“ nuotr.

S.Stosur baltoje grupėje prisijungė prie Viktorijos Azarenkos ir pateko į varžybų pusfinalį.
Raudonojoje grupėje teisę žaisti kitame etape užsitikrino Vimbldono čempionė Petra Kvitova iš Čekijos ir Vera Zvonariova iš Rusijos.

Kitame penktadienį vykusiame mače P.Kvitova 7:6(4), 6:3 nugalėjo Lenkijos atstovę Agniezską Radwanską. A.Radwanskos nesėkmė kelialapį į pusfinalį dovanojo Verai Zvonariovai.

S.Stosur pareiškė, kad akistatoje su Li Na norėjo atsitiesti po pralaimėjimo V.Azarenkai rezultatu 2:6, 2:6.

„Tai buvo labai geras mačas palyginus su vykusiu prieš tai,“ - sakė ji. „Aš nuo pradžios iki pabaigos žaidžiau tikrai gerai.

Li Na šį sezoną žaidžia labai permainingai. Kinijos tenisininkė pasiekė „Australian Open“ finalą ir tapo pirmąja Azijos tenisininke, kuriai pavyko laimėti „Didžiojo kirčio“ turnyrą kai ji tapo „Frech Open“.

„Šis sezonas man buvo labai nepastovus“, - sakė Li Na. „Metų pradžioje mano forma buvo fantastiška. Tačiau po Roland Garros turnyro nemanau, kad laimėjau daug mačų. Norėčiau, kad kitais metais žaisčiau pastoviu lygiu.“

P.Kvitova pusfinalyje žais su S.Stosur. Tai bus antra jų akistata šiais metais. Pirmąją dvikovą Australijos atvirajame čempionate rezultatu 7:6(5), 6:3 laimėjo Čekijos tenisininkė.

„Pirmas setas buvo labai lygus,“ – prisimindama tą dvikovą kalbėjo P.Kvitova. „Tai bus tikrai geras mačas žiūrovams ir mums. Mes pažįstame viena kitą. Ji žaidžia panašiai kaip aš, turi stiprų padavimą. Privalau būti susikaupus į padavimus ir priėmimą.“

Kitame nieko nelemiančiame mače Marion Bartoli - 5:7 6:4, 6:4 nugalėjo V.Azarenką. Baltarusijos tenisininkė pusfinalyje kovos su Vera Zvonariova iš Rusijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius