-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 18

Serena Williams iškovojo sunkią pergalę „Australian Open“ starte

„Australian Open“ čempionės titulą ginanti pirmoji pasaulio raketė Serena Williams iškovojo pergalę pirmojo etapo dvikovoje prieš italę Camilą Giorgi. Pagrindinėje „Rod Laver“ arenoje vykęs mačas baigėsi rezultatu 6:4, 7:5.
Serena Williams
Serena Williams / „Scanpix“/AP nuotr.

Po „US Open“ sezoną baigusiai stipriausiai planetos tenisininkei padėjo 12-a C.Giorgi dvigubų klaidų. Vieną iš jų Italė padarė antrojo seto 11-e geime, kuomet ji pralaimėjo savo padavimų seriją ir suteikė S.Williams pranašumą 6:5.

Kitame geime 21-o „Didžiojo kirčio“ turnyro čempionė du kartus atliko neliečiamą padavimą ir iškovojo sunkią pergalę per valandą ir 45-as minutes.

Nebuvo panašu, kad S.Williams kentėtų nuo kokių nors sveikatos problemų.

„Pergalė nebuvo greita, todėl manau, kad tai man pravers, – po mačo kalbėjo S.Williams. – Manau, kad sugebėjau išlikti rami, o tai labai svarbu.“

Petra Kvitova vos per valandą ir 11-a minučių susitvarkė su 167-ą vietą pasaulio reitinge užimančią Luksika Kumkhum. Čekė iškovojo pergalę rezultatu 6:3, 6:1.

Carla Suarez Navarro turėjo paplušėti mače prieš 149-ą pasaulio tenisininkę Viktoriją Golubič, tačiau nugalėjo šveicarę per valandą ir 43-is minutes rezultatu 7:5, 6:4.

VIDEO: Australian Open 2016: Serenos Williams interviu po pirmojo etapo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius