-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 14

Serena Williams pasekė Andy Murray pėdomis ir pasitraukė iš turnyro Romoje

„Italian Open“ turnyras šiemet turės naują čempionę. Prieš trečio etapo dvikovą su amerikiete Christina Mchale, iš varžybų pasitraukė čempionės titulą gynusi pirmoji pasaulio raketė Serena Williams.
Serena Williams
Serena Williams / „Scanpix“ nuotr.

Pirmajame mače geriausia pasaulio tenisininkė lengvai įveikė Anastasiją Pavlyuchenkovą 6:1, 6:3, tačiau tuo jos žygis Romoje ir baigėsi. S.Williams paskelbė, kad iš turnyro pasitraukia dėl dešinės alkūnės traumos.

Skausmus amerikietė kentė ir praėjusią savaitę turnyre Madride, kuriame pralaimėjo pusfinalyje. Nenorėdama rizikuoti, pirmoji pasaulio raketė nusprendė Romoje nebežaisti, mat jau už dešimties dienų prasideda „Didžiojo kirčio“ turnyras Prancūzijoje.

S.Williams sakė mananti, kad alkūnės trauma nepaveiks jos žaidimo Paryžiuje. Praėjusiais metais amerikietė patyrė fiasko ir šiame turnyre iškrito jau antrajame etape. 

Geriausios pasaulio tenisininkės pareiškimas apie pasitraukimą iš varžybų sekė beveik iškart po to, kai iš turnyro Romoje pasitraukė Andy Murray. Škotas tokį sprendimą priėmė dėl nuovargio. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius