Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 01 17

Serena Williams sunkia pergale pradėjo „Australian Open“ čempionatą

Viena geriausių visų laikų tenisininkių Serena Williams sunkia kova ir pergale pradėjo atvirą Australijos teniso čempionatą. Antroji pasaulio raketė iš Jungtinių Amerikos Valstijų žaidė su jaunąja šveicare Belinda Benčič ir susitikimą laimėjo rezultatu 6:4, 6:3.
Serena Williams
Serena Williams / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Ji puiki žaidėja. Buvo tarp dešimties geriausių. Tai ko gero buvo pats sudėtingiausias pirmo rato mačas man“, – kalbėjo S.Williams.

35-erių metų amerikietė tęsia įspūdingą „Didžiojo kirčio“ turnyrų statistiką. Pirmame tokio rango varžybų rate ji iškovojo jau 66-ias pergales ir patyrė tik vieną pralaimėjimą.

S.Williams žaidė agresyviai ir atakomis pelnė 30 taškų. Amerikietė kaip įprasta savo smūgiais sprendė mačo baigtį, todėl susitikime padarė daug ir nepriverstinių klaidų – 30. Žaisdama prie tinklo S.Williams laimėjo 88-is procentus taškų.

19-metė B.Benčič puolimo pagalba pelnė tik 13-a taškų, o klaidų padarė 16-a.

Antrame varžybų rate S.Williams kovos su Čekijos atstove Lucia Safarova. Abi šios tenisininkės buvo susitikusios 2015-ųjų metų „French Open“ finale.

„Dabar aš neturiu ko prarasti. Kiekvienas mačas, kiekvienas taškas man suteikia malonumą. Kelionės po visą pasaulį ir žaidimas tokiose arenose mane motyvuoja“, – po pergalės kalbėjo legendinė amerikietė ir šešis kartus „Australian Open“ čempionė S.Williams.

L.Safarova pirmo rato susitikime su Yanina Wickmayer nuo pralaimėjimo net devynis kartus skyrė vos vienas taškas, tačiau ji sugebėjo atsitiesti ir nugalėti – 3:6, 7:6 (9:7), 6:1.

S.Williams siekia 23-io karjeroje „Didžiojo kirčio“ turnyro čempionės titulo.

VIDEO: Serena Williams on court interview (1R) | Australian Open 2017

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius