-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 08

Simona Halep antrą kartą savo karjeroje žais „Roland Garros“ finale

Ketvirtoji pasaulio raketė Simona Halep nugalėjo laipteliu aukščiau už ją WTA pasaulio reitinge esančią Karoliną Pliškovą ir pateko į „French Open“ finalą. Rumunė jame dalyvaus po dvejų metų pertraukos, o pusfinalyje savo varžovę iš Čekijos nugalėjo rezultatu 6:4, 3:6, 6:3.
Simona Halep
Simona Halep / „Scanpix“/AP nuotr.

S.Halep į „French Open“ finalą pateko antrą kartą karjeroje, o pirmuoju bandymu patyrė nesėkmę. Jame triumfuoti rumunei nepavyko, nes ją po atkaklios trijų setų kovos nugalėjo Rusijos atstovė Marija Šarapova.

S.Halep šiemet ant grunto dangos laimėjo net 18 mačų bei patyrė vos dvi nesėkmes. Ji Štutgarte pateko į pusfinalį, triumfavo Madride bei Romos pirmenybių finale nusileido E.Svitolinai.

Geriausia Rumunijos tenisininkė dėl savo pirmojo „Didžiojo kirčio“ titulo karjeroje susikaus su 20-mete iš Latvijos Jelena Ostapenko. Ji pusfinalyje 7:6 (7:4), 3:6, 6:3 nugalėjo Timeą Bacsinszky.

Į „French Open“ pirmenybių finalą patekusios tenisininkės jau užsitikrino 1 mln. eurų piniginę premiją bei 1200 WTA reitingo taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius