-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 01

Simona Halep be vargo iškovojo pergalę Paryžiuje ir žengė į kitą etapą

2014-ųjų „French Open“ finalininkė Simona Halep iškovojo nesunkią pergalę prieš 102 pasaulio raketę Tatjaną Marią ir pateko į trečiąjį pirmenybių etapą. Rumunė savo varžovę iš Vokietijos nugalėjo 6:4, 6:3, o mačas truko valandą ir 24 minutes.
Simona Halep prieš Tatjaną Marią
Simona Halep prieš Tatjaną Marią / „Scanpix“ nuotr.

S.Halep „Roland Garros“ kortuose rungtyniauja aštuntąjį kartą, o 2014 metais ji buvo patekusi į finalą. Jame jai teko pripažinti Rusijos tenisininkės Marijos Šarapovos pranašumą.

Šiame grunto sezone S.Halep iškovojo jau 15 pergalę ir patyrė tik 2 nesėkmes. Ji laimėjo titulą Madride, tačiau kovą dėl pagrindinio turnyro trofėjaus vėliau pralaimėjo Romoje.

Ketvirtadienį taip pat pergalę iškovojo Ispanijos atstovė Carla Suarez Navarro. Ji 7:5, 6:4 nugalėjo Rumunijos atstovę Soraną-Mihaelą Cirsteą.

Kiek paplušėti dėl bilieto į kitą etapą prireikė čekei Karolinai Pliškovai. Ji po šiek tiek daugiau nei pusantros valandos trukusios dvikovos įveikė Ekateriną Aleksandrovą 6:2, 4:6, 6:3.

Į trečią „French Open“ etapą patekusios tenisininkės jau užsitikrino 90 WTA reitingo taškų bei 120 tūkst. eurų piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius