Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 03 25

Simona Halep: „Kol Serena Williams dar žaidžia, pasiekti pirmą vietą reitinge yra labai sunku“

Trečiajai pasaulio raketei Simonai Halep šis sezonas kol kas klostosi sėkmingai. Tenisininkė jau triumfavo trijuose turnyruose, tarp jų – ir neseniai pasibaigusiame Indian Velso „BNP Paribas Open“. 23-ejų sportininkė norėtų palypėti ir WTA reitingų lentelėje, tačiau pripažįsta, kad tai padaryti bus be galo sunku.
Simona Halep
Simona Halep / „Scanpix“ nuotr.
Pasak rumunės, kol geriausia pasaulio tenisininkė Serena Williams vis dar žaidžia, galimybės nuversti ją iš sosto – itin menkos. „Serena yra pirmoji pasaulio raketė, todėl man galvoti apie šį pasiekimą labai sunku. Tačiau aš pasitikiu savimi ir manau, kad galiu iškovoti daugiau titulų bei pakilti reitingo lentelėje“ , – sakė S.Halep.

Rumunė netrukus pradės kovas Majamio turnyre, kuriame paprastai dominuoja seserys Williams. Serena Majamyje triumfavo septynis kartus, o Venus – tris. Vis dėlto trečioji pasaulio raketė, kuriai Majamyje niekuomet nėra pavykę žengti toliau trečio etapo, nemano, kad S.Williams yra neįveikiama. „Ji tikrai labai stipri, tikra čempionė. Iš jos galima išmokti daugybės dalykų, todėl noriu su ja žaisti daug kartų, kad tapčiau geresne“, – sakė tenisininkė.

Rumunijos tenisininkė neslėpė, kad pagrindinis jos tikslas yra triumfas kuriame nors „Didžiojo Kirčio“ turnyre. „Tai visada buvo mano svajonė. Nežinau, ar kada nors tai įvyks, bet aš sunkiai dirbu kiekvieną dieną, kad tai pasiekčiau“ , – kalbėjo trečioji pasaulio raketė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius