-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 28

Simona Halep vis dar negali pamiršti nesėkmės „French Open“ finale

Geriausia Rumunijos tenisininkė Simona Halep šią savaitę dalyvauja „Aegon International Eastbourne“ turnyre, o trečiadienį turėtų pabaigti savo pirmąjį mačą nuo nesėkmės „Roland Garros“ kovoje dėl pagrindinio trofėjaus. Antroji pasaulio raketė atskleidė, jog šis pralaimėjimas ją vis dar persekioja iki šiol.
Simona Halep
Simona Halep

S.Halep prieš kelias savaites antrą kartą savo karjeroje pateko į „French Open“ finalą, tačiau dar sykį patyrė nesėkmę. Rumunė neatsilaikė prieš pasaulį nustebinusią latvę Jeleną Ostapenko.

„Man vis dar liūdna, tačiau tai yra normalu, – pasakojo S.Halep. – Prieš miegą dažnai prisimenu tą finalą, tačiau nemanau, jog tai yra blogai. Tame mače aš nepasinaudojau puikiomis progomis tapti čempione. Negaliu patikėti, jog antrame sete pirmavau 3-0, turėjau progą palaužti varžovę ir to nepadariau.

Nuolat prisimenu ketvirtąjį antrojo seto geimą, kuriame man reikėjo rungtyniauti agresyviau. Bet aš to nepadariau ir mane tai žudo psichologiškai. Manau, kad sužaidžiau neblogai, bet atsakydama į varžovės padavimus turėjau labiau rizikuoti.

Tai vienintelis dalykas dėl kurio gailiuosi.

Pirmos kelios dienos po pralaimėjimo buvo labai sunkios, o jomis tikrai nesimėgavau. Tačiau vėliau išvykau paatostogauti ir pailsėjau. Juk mano grunto sezonas tikrai nebuvo blogas, o pergales iškovojau prieš ne vieną puikią tenisininkę. Neturiu kuo skųstis.

Tiesa, kitą kartą toje pačioje situacijoje privalau būti drąsesnė.“

S.Halep taip pat atskleidė, kad būdama taip arti pirmosios pasaulio raketės titulo ji apie tai pagalvoja dažnai: „Esu taip arti, todėl pradedu suvokti, jog tai įmanoma. Labai noriu tapti geriausia. Tai tuo pačiu yra labai arti, bet ir labai toli.

Ketinu gyventi šia diena ir po truputėlį siekti šio tikslo. Manau, kad tai būtų nerealu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius