-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 06

Skausmo nebejaučiantis Andy Murray patvirtino – tikisi pratęsti karjerą

Dar sausio pradžioje šokiruojančią naujieną apie galimą karjeros nutraukimą užsiminęs Andy Murray po šlaunikaulio rekonstrukcinės operacijos gyvena kur kas pozityvesnėmis nuotaikomis – tenisininkas tikisi sugrįžti į ATP turą.
Andy Murray
Andy Murray / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Andy Murray

Minėta operacija škotui buvo atlikta dar sausio 28-ą dieną, o pirmieji teigiami rezultatai, pasak A.Murray, jaučiami jau dabar.

„Dabar aš tikrai esu laimingesnis nei buvau pastaruosius 12 mėnesių. Pagaliau man nebeskauda klubo – juk tokį ilgą laiką man nuolat skaudėdavo. Reabilitacija užtruks, tačiau kol kas viskas klostosi pagal planą“, – kalbėjo buvusi pirmoji pasaulio raketė.

Pirmąjį savo tikslą – nebejausti skausmo, škotas jau įvykdė. Dabar 31-erių atleto planuose – sugrįžimas į teniso kortus.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Andy Murray
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Andy Murray

„Noriu tęsti savo karjerą. Tą paminėjau dar Australijoje, tačiau tuomet mano situacija buvo kur kas blogesnė. Dabar privalau laukti ir žiūrėti kaip viskas klostysis, tačiau jei tik atsiras galimybė – aš grįšiu“, – tikino Londone svečiavęsis Andy Murray.

Per savo karjerą A.Murray iškovojo tris „Didžiojo kirčio“ titulus, o 2016 metų lapkritį pirmą kartą tapo stipriausiu planetos tenisininku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius