-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 03

Staigmena Oklende – aštuoniolikmetė kanadietė nugalėjo C.Wozniacki

Nors tai tik trečioji Naujujų metų diena, moterų tenise užfiksuota galbūt ir viena iš sezono sensacijų – 152 vietą WTA reitinge užimanti Bianca Vanessa Andreescu dviejų setų kovoje nugalėjo ir iš „ASB Classic“ turnyro išmetė buvusią pirmą pasaulio raketę danę Caroline Wozniacki (WTA-3).
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Iš Rumunijos kilusi tenisininkė pergalę pasiekė rezultatu 6:4, 6:4.

18-metė į pagrindines varžybas pateko tik įveikusi kvalifikacijos etapą, tačiau dabar galės mėgautis antruoju WTA ketvirtfinaliu karjeroje.

Tiesa, kanadietės laukia dar vienas labai rimtas iššūkis – nugalėti kitą buvusią pirmą pasaulio raketę Venus Williams (WTA-39).

„Aš visuomet svajodavau, kad pavyks nugalėti tokias varžoves kaip Caroline, todėl tai tikras svajonės išsipildymas. Tiesiog kovojau iki galo. Buvau tokia susikaupusi, kad akimirkomis net nežinojau, koks iš tikrųjų yra rezultatas“, – džiūgavo Andreescu.

2 valandas ir 14 minučių trukęs susitikimas iš tenisininkių pareikalavo milžiniško kiekio jėgų, o dvikovos eigoje tiek Andreescu, tiek Wozniacki naudojosi medicininėmis pertraukėlėmis.

WTA turnyre Naujojoje Zelandijoje kovą dėl trofėjaus vis dar tęsia antroji turnyro raketė Julia Goerges ir trečią skirstymą turinti Su-Wei Hsieh (WTA-28).

Priminsime, kad C.Wozniacki jau po 11 dienų pradės 2018 metais iškovoto „Australian Open“ titulo gynybą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius