Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 05 27

Stanas Wawrinka apgynė titulą Ženevoje

Trečioji pasaulio raketė Stanas Wawrinka iškovojo savo pirmąjį sezono titulą bei apgynė „Geneva Open“ nugalėtojo karūną, kurią jis laimėjo 2016 metais. Namų kortuose žaidęs šveicaras turnyro finale 4:6, 6:3, 6:3 nugalėjo vokietį Mischą Zverevą.
Stanas Wawrinka
Stanas Wawrinka / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Stanas Wawrinka

S.Wawrinka Ženevoje iškovojo 9 pergales ir pralaimėjimą patyrė vos 1 sykį. Šį kartą pergalei pasiekti jam prireikė dviejų valandų ir 20 minučių. M.Zverevas išsigelbėjo net nuo 13 iš 18 varžovo „break point'o“ galimybių, tačiau šveicaras patikimai sužaidė svarbiausiomis mačo akimirkomis.

Tai 16-asis S.Wawrinkos karjeros titulas, o prieš tai paskutinį kartą trofėjų jis į viršų kėlė praėjusiais metais, kai triumfavo „US Open“ čempionate. Jam atiteks 250 ATP reitingo taškų bei 85 tūkst. eurų piniginė premija.

Tuo tarpu M.Zverevui tai viena geriausių karjeros savaičių. Vokietis žaidė vos antrame savo karjeros finale bei pirmame per septynerius metus.

2010-aisiais jis pateko į Meco turnyro finalą, tačiau pralaimėjo Gilles'iui Simonui. Už patekimą į finalą M.Zverevui atiteks 150 ATP reitingo taškų bei 45 tūkst. eurų piniginis čekis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius