-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 19

Su R.Berankiu kvalifikacijoje dalyvaujantis G.Dimitrovas: „Neturiu lūkesčių“

Pirmą kartą nuo 2012 metų „Paris Rolex Masters“ varžybų kvalifikacijoje dalyvaujantis bulgaras Grigoras Dimitrovas (ATP-48) išgyvena ne pačius geriausius laikus – paskutinį sykį 48-oje ATP reitingo vietoje tenisininkas buvo atsidūręs tų pačių 2012 metų gruodį.
Grigoras Dimitrovas
Grigoras Dimitrovas / ATP World Tour nuotr.

Nepavykus gauti vardinio kvietimo į Ženevoje vykstančias ATP 250 taškų varžybas „Banque Eric Sturdza Geneva Open“, kadangi jie buvo išdalinti Stanui Wawrinkai, Feliciano Lopezui bei Janko Tipsarevičiui, bulgaras kovas turnyre turėjo pradėti nuo kvalifikacinio etapo.

Vakar 27-erių tenisininkas įveikė pirmą barjerą iš dviejų – 6:4, 6:3 nugalėjo kortų šeimininką Marcą-Andreą Hueslerį (ATP-276). Šiandien jo laukia italas Thomas Fabbiano (ATP-100).

„Akivaizdu, jog aukščiausiame lygyje nežaidžiau ilgą laiką, todėl turiu sužaisti kuo daugiau mačų. Esu laimingas, kad pagaliau galiu žaisti ir svarbiausia – nejausti skausmo. O pasitikėjimas savimi ateina žaidžiant. Stengsiuosi kovoti ir kaip įmanoma geriau pasiruošti finaliniams grunto turnyrams“, – atskleidė bulgaras.

Po „Australian Open“ turnyro, kuriame tenisininkas pasiekė ketvirtą etapą, jis sužaidė vos 10 susitikimų. Varžybas Roterdame, Akapulke bei Indian Velse teko praleisti dėl dešiniojo peties traumos.

„Šiuo metu neturiu jokių lūkesčių. Tai sakau tik dėl to, kad žinau, ką man teko patirti pastaraisiais mėnesiais. Tiek fiziškai, tiek ir psichologiškai dabar dar esu ieškojimų kelyje. Dažniausiai save spaudžiu pasiekti daugiau, tačiau dabar situacija yra kiek kitokia“, – realistiškai žvelgė Gryša.

2017 metų finalinio ATP turnyro Londone čempionas nesikuklino aptarti ir ženkliai kritusios reitingo vietos, kuri yra žemiausia nuo 2012 metų gruodžio.

„Taip, mano reitingas nukrito, tačiau tai tikrai manęs nedemotyvavo. Visi šiuo metu mane supantys žmonės linki man geriausio, o sunkiausiais momentais yra šalia. Tai yra viena didžiausių gyvenimo vertybių“, – teigė Dimitrovas.

Šiame sezone bulgaras yra iškovojęs 10 pergalių ir patyręs 7 pralaimėjimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius