Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 01 17

Sunki Dominico Thiemo diena – sulaužyta raketė ir pasitraukimas dėl traumos

Australija turi dar vieną naujosios kartos atstovą – su vardiniu kvietimu turnyre dalyvaujantis devyniolikmetis Aleksėjus Popyrinas (ATP-149) pasinaudojo auksine galimybe ir pateko į trečią „Australian Open“ etapą.
Dominicas Thiemas
Dominicas Thiemas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Australas prieš Dominicą Thiemą pirmavo 7:5, 6:4, 2:0, kol galiausiai aštuntoji pasaulio raketė nusprendė pasitraukti dėl traumos.

D.Thiemą nuo antrojo seto kamavo riešo skausmai, o jiems numalšinti nepadėjo net ir medicininė pertraukėlė.

Jau prieš „Australian Open“ turnyro pradžią sklido kalbos, kad austras į Melburną atvyko ne pačios geriausios fizinės formos – pralaimėjo pirmą susitikimą Dohoje, o pirmajame šio turnyro rate prancūzą Benoit Paire nugalėjo penkių setų kovoje (mačas baigėsi beveik antrą valandą nakties Australijos laiku).

„Visą susitikimą laikiausi šalia, o laimėjęs antrą setą tikrai pajaučiau, kad galiu laimėti ir visą mačą. Įtampos nejaučiu, kaip tik – nekantrauju žaisti kitą susitikimą prie tokios šaunios publikos“, – neeiline pergale džiaugėsi australas.

Kitame etape jaunuolis kausis su 28-ąjį skirstymą turinčiu prancūzu Lucasu Pouille, kuris keturių setų kovoje nugalėjo Maximilianą Martererį.

D.Thiemas šioje dvikovoje pasižymėjo ir iš blogosios pusės – po pralaimėto pirmojo seto nusprendė išsilieti ant savo raketės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius