-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 18

Taktinė klaida nesutrukdė: L.Mayeris Argentinos rinktinę atvedė į Daviso taurės finalą

Taktinė klaida Argentinos teniso rinktinei nesutrukdė patekti į stipriausios Daviso taurės grupės finalą. Lemiamoje dvikovoje Juano Martino del Potro paslaugomis pasinaudoti nebegalėję argentiniečiai į paskutinį mūšį metė Leonardo Mayerį, kuris po pralaimėto pirmo seto sugebėjo atsitiesti ir 4:6, 6:3, 6:2, 6:4 nugalėti britą Danielį Evansą.
Argentinos teniso rinktinė
Argentinos teniso rinktinė / „Scanpix“ nuotr.

Tai buvo lemiamas susitikimo mačas, lėmęs, kas pateks į Pasaulio grupės finalą. Argentina Didžiosios Britanijos rinktinę nugalėjo rezultatu 3:2.

Prieš pat lemiamą susitikimo dvikovą Argentinos rinktinės kapitonas Danielis Orsanicas buvo plakamas spaudos, jog J.M.del Potro leido žaisti šeštadienio dvejetų dvikovoje, nors penktadienį jis vienetų mače su Andy Murray kovėsi daugiau nei penkias valandas.

Prieš paskutinę dvikovą buvo pranešta, kad 64-oji pasaulio raketė J.M.del Potro skundėsi kojos skausmais, kurie prasidėjo būtent dvejetų mače.

Tačiau netikėtai penktoje akistatoje pasirodęs L.Mayeris nepavedė. Nors pralaimėjo pirmą setą, 114-oji pasaulio raketė vėliau pademonstravo itin aukšto lygio tenisą ir D.Evansui nepaliko jokių vilčių.

„Labai didžiuojuosi savo vyrais, – džiūgaudamas kalbėjo D.Orsanicas. – Leo anksčiau Daviso taurėje iškovojo ne vieną nuostabią pergalę. Manau, kad tai jam suteikė psichologinės stiprybės.“

Penktą kartą į Daviso taurės finalą patekusi Argentinos rinktinė raketes surems su kroatais, kurie kitame pusfinalyje 3:1 patiesė Prancūzijos tenisininkus.

Taip Didžiosios Britanijos nacionalinė rinktinė neteko galimybės apginti Daviso taurės nugalėtojos titulą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius