Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 05 17

Tenisininkai Elina Svitolina ir Gaelis Monfilsas laukia šeimos pagausėjimo

Šiomis dienomis teniso pasaulį nušvietė džiugi žinia - tenisininkai Gaelis Monfilsas (ATP-22) ir Elina Svitolina (WTA-32) laukia pirmagimės.
Gaelis Monfilsas ir Elina Svitolina
Gaelis Monfilsas ir Elina Svitolina / „Twitter“ nuotr.

„Kupina meilės ir džiaugsmo širdimi mes pranešame, kad laukiame spalio mėnesį pasaulį išvysiančios mūsų dukrytės“, – savo socialiniuose tinkluose su tokiais pat prierašais nuotrauka pasidalijo geriausi Ukrainos ir Prancūzijos tenisininkai.

G.Monfilsas ir E.Svitolina – tikra teniso „porelė“, kuri apie savo draugystę viešai paskelbė 2019 metais. 2021-ųjų balandį tenisininkai susižadėjo, o dar po keleto mėnesių Ženevoje (Šveicarija) savo meilę vienas kitam amžinai prisiekė prie altoriaus.

Tenisininkai yra susikūrę ir bendrą instagramo paskyrą, kurioje dalijasi įvairiausiais smagiais nutikimais iš bendro gyvenimo.

35-erių prancūzas dar šiame sezone džiaugėsi ATP trofėjumi bei pasiekė „Australian Open“ ketvirtfinalį, o pastaruoju metu nerungtyniauja dėl traumos. Savo atletiškumu išsiskiriantis tenisininkas yra vienas stabiliausių ATP turo žaidėjų, per savo karjerą pasiekęs du „Didžiojo kirčio“ pusfinalius, iškovojęs 11 ATP titulų ir aukščiausiai palypėjęs iki šeštosios ATP reitingo pozicijos.

27-erių ukrainietė yra buvusi trečioji pasaulio raketė, taip pat pasiekusi du „Didžiojo kirčio“ turnyrų pusfinalius bei laimėjusi net 16 WTA trofėjų. Pastaraisiais mėnesiais E.Svitolina turnyruose beveik nežaidė dėl Rusijos pradėto žiauraus karo prieš Ukrainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius