-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 02

Teniso „balandėliai“ G.Monfilsas ir E.Svitolina: darnūs santykiai padeda ir aikštelėje

Puikiai teniso pasaulyje žinomi Gaelis Monfilsas (ATP-11) ir Elina Svitolina (WTA-3) viešai apie savo santykius prabilo šių metų pradžioje. Sutapimas ar ne, tačiau sezonui artėjant prie pabaigos, abu tenisininkai jau dabar gali pasigirti nuostabiais rezultatais. Viso to paslaptis – vienas kito supratimas ne tik santykiuose, bet ir teniso aikštelėje.
Screenshot-2019-05-02-at-8.02.19-PM
Elina Svitolina ir Gaelis Monfilsas / essentiallysports nuotr.

Darnūs santykiai už aikštelės ribų galiausiai persiduoda ir į kortus – tenisininkai tapo tarsi vienas kito antraisiais treneriais, teigia Gaelis Monfilsas.

„Aš padedu Elinai, ji padeda man. Mes tenisą žaidžiame jau daugybę metų ir turime susikaupusį žinių bagažą, todėl negailime vienas kitam patarimų, pastabų. Dažnai mūsų pokalbis pasisuka apie tenisą – dėl to ir atsirado dar stipresnis ryšys, kadangi puikiai suprantame, kaip nuolatos jaučiasi šį sportą žaidžiantis žmogus“, – kalbėjo vienuoliktą ATP reitingo poziciją šiuo metu užimantis prancūzas.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Gaelis Monfilsas stebi "US Open" ketvirtfinalį kartu su E.Svitolinos treneriu Andrew Bettlesu
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Gaelis Monfilsas stebi "US Open" ketvirtfinalį kartu su E.Svitolinos treneriu Andrew Bettlesu

33-ejų tenisininkas, 2016 metais prasibrovęs tarp šešių geriausių planetos žaidėjų, šiuo metu siekia sugrįžti į pirmą ATP reitingo dešimtuką.

Nors beveik kiekvienas akrobatiškojo tenisininko sezonas neapsieina be traumų (ne išimtis ir šie metai – prancūzas dėl traumos nežaidė du mėnesius), šiemet į G.Monfilso žaidimą sugrįžo ne tik stabilumas, bet ir puikūs pasirodymai svarbiausiuose metų turnyruose.

View this post on Instagram

“ Find joy in the journey “????????

A post shared by G.E.M.S (@g.e.m.s.life) on

Štai metų pradžioje prancūzas laimėjo ATP 500 taškų turnyrą Roterdame, vėliau pasiekė pusfinalius ATP 500 turnyre Dubajuje ir „Masters“ turnyre Monrealyje (pasitraukė dėl traumos) bei ketvirtfinalius „US Open“ ir Indian Velse (pasitraukė dėl traumos).

G.Monfilsas vis dar turi puikius šansus patekti į baigiamąjį ATP turnyrą Londone, kuriame susirenka aštuoni geriausiai sezone pasirodę tenisininkai. Prancūzą nuo aštuntoje vietoje šiuo metu esančio Matteo Berrettini skiria tik 60 taškų.

Aštuoneriais metais už savo gyvenimo draugą jaunesnė Elina Svitolina gali pasigirti dar įspūdingesniais 2019 metų sezono pasiekimais.

Ukrainietė, iki šių metų nežaidusi nė viename „Didžiojo kirčio“ turnyrų pusfinalyje, šiemet iki šio etapo nužygiavo dukart – Vimbldone ir „US Open“, o tenisininkę sustabdė tik tokios WTA galiūnės kaip Simona Halep ar Serena Williams.

„Mes norime tapti numeris vienas pora teniso pasaulyje“, – juokavo Svitolina.

„Patarti visuomet yra lengviau nei tai išpildyti. Todėl kartais yra labai smagu šalia savęs turėti žmogų, kuris tave supranta visu šimtu procentų. Mes puikiai vienas kitą papildome, o rezultatus matote patys“, – linksma gaida interviu pabaigė Monfilsas.

Mieliausios teniso porelės statusą pelnę tenisininkai turi tradiciją: nesvarbu, ar mačas vyksta anksti ryte, ar naktį, tačiau jei G.Monfilsas ir E.Svitolina žaidžia tame pačiame turnyre, jie ateis į žiūrovų tribūnas ir palaikys vienas kitą.

Tenisininkai visame pasaulyje yra mėgstami ir už įdomią iniciatyvą – susikurti bendrą instagramo paskyrą „G.E.M.S.life“, kurioje nuolatos dalinasi savo bendro gyvenimo akimirkomis.

View this post on Instagram

???????????????? Credit ????: @ccsnaps13

A post shared by G.E.M.S (@g.e.m.s.life) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius