Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 05

„Teniso piramidės“ sausio mėnesio apžvalga: T.Skairys lieka viršūnėje

Įsibėgėjus „Teniso piramidės" turnyro sezonui, šių varžybų reitingo lyderiu išlieka praėjusių metų žiemos ir vasaros sezonų čempionas Tadas Skairys.
„Teniso piramidės“ žiemos sezono nugalėtoju tapo Tadas Skairys
„Teniso piramidės“ žiemos sezono nugalėtoju tapo Tadas Skairys
Temos: 1 SEB arena

Paskutiniuose savo mačuose T.Skairys 6:1, 6:2 nugalėjo Paulių Andriukaitį (5-a vieta reitinge) ir 6:0, 6:3 pranoko antrąją vietą reitinge užimantį Miroslavą Janč. Vasaros sezono finaluose M.Janč buvo trečias, o P. Andriukaitis – ketvirtas.

Vasaros sezono vicečempionas Viktoras Gasiūnas lapkričio mėnesį 0:6, 0:6 pralaimėjo į ketvirtąją reitingo vietą pakilusiam Pauliui Ramantauskui ir vėliau turnyre nesužaidė nei vieno mačo. Dėl to jis prarado nemažai pozicijų ir šiuo metu rikiuojasi 13-as.

Pergalingai pastaraisiais mėnesiais žaidžiantis Paulius Latakas reitinge pakilo į trečiąją vietą, kuri yra kol kas aukščiausia karjeroje. Taip pat karjeros rekordą pasiekė į šeštąją poziciją šoktelėjęs Žygimantas Jagelavičius.

Per pusę metų įspūdingą šuolį atliko Martynas Narkauskas. Jis praėjusių metų birželį buvo 108-as, o dabar yra devintas.

Vienas labiausiai tituluotų Lietuvos kiokušin karatė kovotojų Paulius Klapatauskas ir toliau sėkmingai įrodinėja savo vertę ir žaisdamas su rakete. Jis per mėnesį reitinge iš aštuntosios vietos šoktelėjo į septintą. Tiesa, prieš pusę metų jis buvo dar aukščiau – trečias.

Per pastarąjį mėnesį savo pozicijas gerokai pagerino dar keletas žaidėjų. Darius Banys iš 29-os vietos pakilo į 16-ąją, Aurimas Martišauskas – iš 38-os į 23-iąją, Simonas Pocius – iš 40-os į 28-ąją, o Tadas Vilčinskas – iš 52-os į 29-ąją.

„Teniso piramidė“ – tai tradicinis UAB „Teniso pasaulis“ organizuojamas teniso turnyras, be pertraukų vykstantis jau nuo 2007 metų. Šis projektas nuo kitų teniso turnyrų skiriasi tuo, kad vyksta visus metus. Teniso žaidėjai kviečia vieni kitus į dvikovas, stengdamiesi pakilti į kuo aukštesnę „Piramidės“ poziciją.

Du kartus per metus (žiemą ir vasarą) yra žaidžiami šio projekto finalai. Juose 32 pajėgiausi reitingo žaidėjai kovoja dėl pagrindinio trofėjaus, o 33-64 pozicijoje esantys tenisininkai kaunasi dėl „iššūkio“ taurės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius