Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 07 14

Teniso turnyre Palangoje – Tenerifės lietuvių triumfas

Savaitgalį Lietuvos pajūrį sudrebino dar vienas „TennisPark“ komandos organizuotas lauko teniso mėgėjų turnyras. Gausios šios sporto šakos entuziastų pajėgos varžėsi net šešiose skirtingose grupėse, o dalyviai į Palangą atvyko iš visos Lietuvos ir ne tik.
Turnyro akimirka
Turnyro akimirka / nuotr. Roberto Pledo
Temos: 1 Lauko tenisas

Turnyro organizatorius Simas Kučas karantino laikotarpį leido Tenerifėje ir teniso paslaptimis dalijosi su vietiniais lietuviais. Pirmuosius sunkaus darbo vaisius sugrįžę tautiečiai pradėjo skinti būtent „Sushi Masters“ turnyre. Vyrų dvejetų turnyre puikų komandinį darbą pademonstravo bei visus savo varžovus nugalėjo Tenerifės lietuvių duetas Eimantas Marozas ir Gediminas Gutkauskas.

„Visada sakiau, kad tenisas neturi jokių sienų. Man šis sportas davė viską, o aš džiaugiuosi galėdamas užkrėsti šiuo visiškai nepavojingu teniso virusu net ir už kelių tūkstančių kilometrų gyvenančius lietuvaičius. Labai džiaugiuosi matydamas vis daugiau naujų veidų mūsų turnyruose, o svečiai iš Tenerifės buvo didžiausia dovana man“, – sakė S.Kučas.

Vyrų vienetų LIGHT grupėje pergalę pasiekė Darius Igaris. MIDDLE grupėje triumfavo marijampolietis Povilas Marcinkevičius, antrąja vieta džiaugėsi Deividas Afarjancas, o trečiosios vietos prizą atsiėmė Darius Tijunaitis.

Tarp moterų geriausiai pasirodė Laura Ogintaitė laimėjusi LIGHT grupės turnyrą. MIDDLE grupėje nugalėjo Orinta Vaznonė, kuri laurus nuskynė ir MIX dvejetų varžybose poroje su savo vyru Mantu Vaznoniu.

„Norisi pasveikinti ne tik nugalėtojus, bet ir visus turnyro dalyvius. Jie visi – nugalėtojai, jie kuria puikią draugišką atmosferą ir dovanoja vieni kitiems tik pozityvias emocijas. Labai dėkoju pagrindiniam rėmėjui „SUSHI MASTERS“. Vasara dar tik įpusėjo, o mūsų komanda pažada dar daug įspūdingų pramogų visai teniso bendruomenei“, – turnyrą reziumavo Simas Kučas.

Artimiausias „TennisPark“ organizuojamas turnyras „Sparta Tennis Cup 21“ vyks jau liepos 24-25 dienomis Palangoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius