Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 09 01

Trečiajame „US Open“ etape – intriguojanti A.Murray ir M.Berrettinio akistata

Trečią atvirųjų Jungtinių Amerikos Valstijų teniso pirmenybių ratą papuoš intriguojanti dvikova tarp Matteo Berrettinio (ATP-14) ir Andy Murray (ATP-51) – abu tenisininkai trečiadienį savo varžovus įveikė pralaimėję pirmąjį setą.
Andy Murray ir Matteo Berrettinis
Andy Murray ir Matteo Berrettinis / „Scanpix“ nuotr.

Buvusi pirmoji planetos raketė ir 2012-ųjų „US Open“ čempionas Andy Murray 5:7, 6:3, 6:1, 6:0 galiausiai sudorojo vietinį talentą Emilio Navą (ATP-203).

20-metis amerikietis įspūdingu stiliumi laimėjo pirmą susitikimo setą, kuris truko net 1 valandą ir 24 minutes, tačiau likusioje žaidimo dalyje dominavo tik škotas, laimėjęs paskutinius 12 iš 13 geimų.

„Fiziškai šiuo metu jaučiuosi turbūt geriausiai žvelgiant į pastaruosius kelerius metus. Mano judėjimas korte taip pat yra kur kas geresnis. Tai visuomet buvo labai svarbi mano žaidimo dalis, o ypatingai šiais laikais, kuomet jaunesni oponentai smūgiuoja taip galingai, tu privalai gerai gintis. Jaučiu, kad artėju prie ten, kur ir norėčiau būti ir tikiuosi, kad šiame turnyre pavyks nueiti toli“, – džiaugėsi Murray.

Trečią turnyro Niujorke etapą Didžiosios Britanijos teniso superžvaigždė pasiekė po šešerių metų pertraukos.

Jame Andy lauks neabejotinai kol kas pavojingiausias priešininkas šiame turnyre – tai 13-ąjį skirstymą turintis Matteo Berrettinis. Italijos teniso galiūnas dramatiškame keturių setų trileryje 2:6, 6:1, 7:6(4), 7:6(7) palaužė prancūzą Hugo Grenier (ATP-119).

Winner'ių kategorijoje susitikimo favoritas savo varžovą pranoko daugiau nei dvigubai – 74:30.

Praėjusiais metais italą „US Open“ pirmenybėse ketvirtfinalyje sustabdė tik Novakas Džokovičius, o 2019 m. Matteo nužygiavo iki pat pusfinalio.

VIDEO: Andy Murray vs. Emilio Nava Highlights | 2022 US Open Round 2
VIDEO: Hugo Grenier vs. Matteo Berrettini Highlights | 2022 US Open Round 2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius